כורסא מוכבהת לקימה קלה

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• כורסא מוכבהת לקימה קלה
    הילה
    26/09/2010

שלום,
    הורי בשנות ה-80 לחייהם מתקשים מאד לקום מכסא בגובה סטנדרטי. הגבהנו להם את הכורסאות בסלון באמצעות 4 קונוסים המתלבשים על כל אחת מרגלי הכורסא. ההגבהה הזו עוזרת אולם מרגע שמרכיבים את המגביהים, מסובך מאד להזיז את הכורסאות כאשר רוצים לנקות את הסלון. אנחנו מחפשים ולא מוצאים כורסאות הבנויות גבוהות יותר מהסטנדרטי עבור אנשים כמו הורי. בינתיים לא מצאנו. נשמח לשמוע אם קיימות כרסאות אלו. איננו מתכוונים לכורסאות בעלות מנגנון הרמה המרים את האדם למצב עמידה

תודה רבה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כורסא מוכבהת לקימה קלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון טעות הקלדה: כורסא מוגבהת

הילה
    26/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כורסאות מוגבהות

נועה וכטל ספקטור
    26/09/2010

הילה שלום
    הבעיה שהעלת מוכרת ואכן לאנשים יותר קל לקום ממשטח מוגבה מיטה או כיסא.
    יש שתי אפשרויות שעולות בדעתי הראשונה היא לרכוש כורסא שגם מקימה, זאת כורסא עם מנגנון הרמה והיא ככל כורסא חשמלית גם עוברת למצב שכיבה עם רגליים מורמות.היתרון שלה שהיא נוחה ומקילה על הקימה, החסרון שהיא רחבה וגם יקרה ואין אותה במערך ההשאלה של יד שרה, מה שמחייב רכישה פרטית.
    הפתרון השני הוא לחפש כיסאות ולא כורסאות, כסא טוב עם תמיכת גב וידיים שאותו ניתן יהיה לשים בקוביות הגבהה, או למצוא כסא גבוה. יש הרבה חנויות שמוכרות כיסאות טובים, צריך ללכת ולנסות בפועל.
    אשמח לסיע בשאלות נוספות
    חגשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך נועה

הילה
    27/09/2010

את מאשרת לי את מה שאני יודעת וחבל לי שכך. הכורסה שאת מתארת מוכרת לי ומהסיבות שהזכרת וגם משום שיש בה משהו מנווון שלא משאיר הזדמנות לקצת פעילות, היא איננה אופציה מתאימה. כסאות אכן ניתן להגביהה אבל חבל שאין פתרון שיאפשר לקשישים להתרווח בכורסה נוחה ולהיות מסוגלים לקום ממנה ללא עזרה של אדם נוסף. תודה לך. 

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ ממרכז הדרכה ותצוגה

רוקסן פולופ
    26/09/2010

אני מציעה לחכות לתשובתה של נועה מנהלת הפורום השניייה שתוכל לכוון אתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו