מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כורסא מוכבהת לקימה קלההילה26/09/2010
שלום,
הורי בשנות ה-80 לחייהם מתקשים מאד לקום מכסא בגובה סטנדרטי. הגבהנו להם את הכורסאות בסלון באמצעות 4 קונוסים המתלבשים על כל אחת מרגלי הכורסא. ההגבהה הזו עוזרת אולם מרגע שמרכיבים את המגביהים, מסובך מאד להזיז את הכורסאות כאשר רוצים לנקות את הסלון. אנחנו מחפשים ולא מוצאים כורסאות הבנויות גבוהות יותר מהסטנדרטי עבור אנשים כמו הורי. בינתיים לא מצאנו. נשמח לשמוע אם קיימות כרסאות אלו. איננו מתכוונים לכורסאות בעלות מנגנון הרמה המרים את האדם למצב עמידה
תודה רבה,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון טעות הקלדה: כורסא מוגבהת
הילה26/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורסאות מוגבהות
נועה וכטל ספקטור26/09/2010הילה שלום
הבעיה שהעלת מוכרת ואכן לאנשים יותר קל לקום ממשטח מוגבה מיטה או כיסא.
יש שתי אפשרויות שעולות בדעתי הראשונה היא לרכוש כורסא שגם מקימה, זאת כורסא עם מנגנון הרמה והיא ככל כורסא חשמלית גם עוברת למצב שכיבה עם רגליים מורמות.היתרון שלה שהיא נוחה ומקילה על הקימה, החסרון שהיא רחבה וגם יקרה ואין אותה במערך ההשאלה של יד שרה, מה שמחייב רכישה פרטית.
הפתרון השני הוא לחפש כיסאות ולא כורסאות, כסא טוב עם תמיכת גב וידיים שאותו ניתן יהיה לשים בקוביות הגבהה, או למצוא כסא גבוה. יש הרבה חנויות שמוכרות כיסאות טובים, צריך ללכת ולנסות בפועל.
אשמח לסיע בשאלות נוספות
חגשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך נועה
הילה27/09/2010את מאשרת לי את מה שאני יודעת וחבל לי שכך. הכורסה שאת מתארת מוכרת לי ומהסיבות שהזכרת וגם משום שיש בה משהו מנווון שלא משאיר הזדמנות לקצת פעילות, היא איננה אופציה מתאימה. כסאות אכן ניתן להגביהה אבל חבל שאין פתרון שיאפשר לקשישים להתרווח בכורסה נוחה ולהיות מסוגלים לקום ממנה ללא עזרה של אדם נוסף. תודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ ממרכז הדרכה ותצוגה
רוקסן פולופ26/09/2010אני מציעה לחכות לתשובתה של נועה מנהלת הפורום השניייה שתוכל לכוון אתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הליכון על 4 עם גלגלי עזר אני לא יכולה לדרוך על רגל ימין
השאלת מכשיר CMP- היכן משיגים?
מחפשת בדחיפות מכשיר cpm לברך
מחולל חמצן נייד שעובד על זרימה רציפה
מגף מתנפח לטיפול בשברי קרסול
דחוף ביקיור לייזר בעקבות כאבי תופת בברך
מחפשת CDS או Dyna Splint ליישור ברך
מדרגות שיקומיות להתאוששות משבץ
דרוש הליכון פניאומטי למספר חודשים
ערוץ הבריאות
.jpg)