אני מחפשת מיטת בית חולים

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• אני מחפשת מיטת בית חולים
    ליאת
    21/11/2010

סבי צריך מיטה סיעודית דומה למיטת בית חולים , אשמח לדעת כיצד ניתן להשיג/להשכיר/לרכוש מיטה בדומה למיטת בית חולים , אגב מה משתלם יותר ? רכישה או השכרה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מחפשת מיטת בית חולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מחפשת מיטת בית חולים - תגובה

רוקסן פולופ
    22/11/2010

שלום,
    ניתן להשיג מיטות בית חולים בסניף המרכזי של יד שרה בירושלים, בסניף ראשון לציון ובסניף יפו. (מומלץ להתקשר לפני שמגיעים לברר אם יש לעיתים יש מחסור)
    בנוסף תלוי לפי סוג הצורך ישנם מגוון אביזרים אשר יונחו על מיטה רגילה ויענו לצורך, כגון מעקות למניעת נפילה, הגבהה לרגלי המיטה או לראש המיטה, אני ממליצה לפני ההשאלה לפנות לאחד ממרכזי התצוגה הקרוב לאזור מגורכם, הצתיידו במידע על גודל המיטה, מידות, רוחב מעברים בבית ועוד.
    מידע על מרכזי התצוגה נמצא באתר של יד שרה.
    אשמח לעזור בכל שלב,
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני חיפשתי

עידית
    23/11/2010

וביררתי בכל המקומות האפשריים עבור אבא שלי עד ששמעתי משכנה שיש מיטות סיעודיות לחברת עמינח. הגיעה מישהי מקצועית אליו לדירה שבדקה מהי המיטה שתתאים לו (חשמליות, מתכווננות) והתאימה לפי היכולות הפיזיות שלו והצרכים. אחרי התלבטות לא קצרה הוא החליט לקנות מהם את המיטה שהוצעה לו.

ממליצה לך להשוות גם אליהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מחפשת מיטת בית חולים - תגובה

רוקסן פולופ
    23/11/2010

כל דבר צריך להבחן על פי הצורך.
    ביד שרה אין מדובר בשכירות.
    מדובר בהשאלה תמורת פקדון.
    לכן אני ממליצה להכנס לאתר של יד שרה ולבדוק מהו הסניף בו מרכז הדרכה ותצוגה הקרוב לביתך שם תוכלי לקבל ייעוץ חינם ממרפאה בעיסוק כמו כן מידע והפנייה לסניף או לספק המתאים,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו