מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מחפשת מיטת בית חוליםליאת21/11/2010
סבי צריך מיטה סיעודית דומה למיטת בית חולים , אשמח לדעת כיצד ניתן להשיג/להשכיר/לרכוש מיטה בדומה למיטת בית חולים , אגב מה משתלם יותר ? רכישה או השכרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מחפשת מיטת בית חולים - תגובה
רוקסן פולופ22/11/2010שלום,
ניתן להשיג מיטות בית חולים בסניף המרכזי של יד שרה בירושלים, בסניף ראשון לציון ובסניף יפו. (מומלץ להתקשר לפני שמגיעים לברר אם יש לעיתים יש מחסור)
בנוסף תלוי לפי סוג הצורך ישנם מגוון אביזרים אשר יונחו על מיטה רגילה ויענו לצורך, כגון מעקות למניעת נפילה, הגבהה לרגלי המיטה או לראש המיטה, אני ממליצה לפני ההשאלה לפנות לאחד ממרכזי התצוגה הקרוב לאזור מגורכם, הצתיידו במידע על גודל המיטה, מידות, רוחב מעברים בבית ועוד.
מידע על מרכזי התצוגה נמצא באתר של יד שרה.
אשמח לעזור בכל שלב,
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חיפשתי
עידית23/11/2010וביררתי בכל המקומות האפשריים עבור אבא שלי עד ששמעתי משכנה שיש מיטות סיעודיות לחברת עמינח. הגיעה מישהי מקצועית אליו לדירה שבדקה מהי המיטה שתתאים לו (חשמליות, מתכווננות) והתאימה לפי היכולות הפיזיות שלו והצרכים. אחרי התלבטות לא קצרה הוא החליט לקנות מהם את המיטה שהוצעה לו.
ממליצה לך להשוות גם אליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחפשת מיטת בית חולים - תגובה
רוקסן פולופ23/11/2010כל דבר צריך להבחן על פי הצורך.
ביד שרה אין מדובר בשכירות.
מדובר בהשאלה תמורת פקדון.
לכן אני ממליצה להכנס לאתר של יד שרה ולבדוק מהו הסניף בו מרכז הדרכה ותצוגה הקרוב לביתך שם תוכלי לקבל ייעוץ חינם ממרפאה בעיסוק כמו כן מידע והפנייה לסניף או לספק המתאים,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הליכון על 4 עם גלגלי עזר אני לא יכולה לדרוך על רגל ימין
השאלת מכשיר CMP- היכן משיגים?
מחפשת בדחיפות מכשיר cpm לברך
מחולל חמצן נייד שעובד על זרימה רציפה
מגף מתנפח לטיפול בשברי קרסול
דחוף ביקיור לייזר בעקבות כאבי תופת בברך
מחפשת CDS או Dyna Splint ליישור ברך
מדרגות שיקומיות להתאוששות משבץ
דרוש הליכון פניאומטי למספר חודשים
ערוץ הבריאות
.jpg)