מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתקן הרמה מכסא לצורך הלבשה והורדה לאילה08/03/2011
שלום, אני מחפשת מכשיר הרמה מכסא שירותים לאמי הקשישה, דמנטית וסיעודית לחלוטין, באופן שניתן יהיה להלבישה כשהיא מורמת מעט מעל הכסא, ולהחזירה לכסא. יש לנו מנוף, אך אינו עונה על צורך חיוני זה. תודה, אילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתקן הרמה מכסא לצורך הלבשה והורדה ל - תגובה
נועה וכטל ספקטור10/03/2011איילה שלום
שאלתך הביאה אותי להתייעץ עם כל המרפאות בעיסוק המנהלות את מרכזי התצוגה של יד שרה.
בעקרון מנוף מקים לעמידה מישיבה דורש שיתוף פעולה של המטופל ואני מבינה מפנייתך שזאת עשויה להיות בעיה.
רוב האנשים שמשתמשים במנוף ו"הולכים" לשירותים נוטים להכנס לערסל ללא לבוש על פלג גוף תחתון ואחרי השירותים חוזרים למיטה להתלבש.
ישנו פתרון יצירתי שמפורסם באתר של חברת מנופים אני לא יכולה לצרף קישור אבל תכתבי בגוגל (תעתיקי את המשפט הזה)
Lifting to the toilet with ”the pants trick
הם ממליצים להכניס את הרצועות של הערסל לתחתונים.
אשמח באם תיידעי אותי יותר בפירוט על התהליך שאתם עוברים והיכן בדיוק הבעיה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוף להורדה והרמה מכסא שירותים
אילה10/03/2011שלום נועה,
איןמילים בפי להודות לתגובתך. האם ניתן לקבל הדרכה אצלנו בבית? אמי בשנות ה-90, אינה מסוגלת לשתף פעולה ואינה יכולה לעמוד/ לשבת לבד. אם אכן ה"טריק" הזה יצליח נהיה מאושרים. עד היום שום גורם מקצועי (בעיקר מרפאות בעיסוק...9 לא יכלו לעזור לנו!
אנא תגובתך, וכמובן שאעדכן אותך.
תודה לכל הנוגעיםבדבר!
אילה
נ.ב. אמי תושבת ירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוף להורדה והרמה מכסא שירותים - תגובה
נועה וכטל ספקטור13/03/2011אילה שלום
כידוע המרפאות בעיסוק של יד שרה אינן יוצאות לבתים,
אבל אני ממליצה שתגיעו למרכז התצוגה בירושלים להתייעץ עם המרפאה בעיסוק
ולעשות ניסוי "על יבש".
כדאי גם להראות את המידע החדש למרפאה בעיסוק באם תגיע אחת מהיחידה להמשל טיפול.
בהצלחה
שמחות תמיד לסייע נועה וצוות המרפאות בעיסוק ממרכזי התצוגה של יד שרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקן להרמה והורדה מכסא
אילה13/03/2011שלום לנועה ולכל הצוות,
אני מאוד מודה למאמצכן לעזור לנו. אכן, כפי שיעצתן, ניגש לחדר התצוגה ביד שרה עם ה"מדריך" אליו הופניתי, על מנת לתרגל אפשרות זו עלי... במידה שאכן אצליח ליישם זאת על אמי - הדבר יעזור לנו לאין ערוך! כמובן שאעדכן,
המון תודה!
אילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הליכון על 4 עם גלגלי עזר אני לא יכולה לדרוך על רגל ימין
השאלת מכשיר CMP- היכן משיגים?
מחפשת בדחיפות מכשיר cpm לברך
מחולל חמצן נייד שעובד על זרימה רציפה
מגף מתנפח לטיפול בשברי קרסול
דחוף ביקיור לייזר בעקבות כאבי תופת בברך
מחפשת CDS או Dyna Splint ליישור ברך
מדרגות שיקומיות להתאוששות משבץ
דרוש הליכון פניאומטי למספר חודשים
ערוץ הבריאות
.jpg)