מתקן להרמת רגלים ממצב של ישיבה לשכי

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• מתקן להרמת רגלים ממצב של ישיבה לשכי
    שוש סער.
    24/03/2011

שלום, בעלי נכה ומשותק בפלג גוף תחתון.אני זקוקה למתקן שיעזור לי להרים את הרגלים שלו ממצב של ישיבה במיטה למצב של שכיבה.אני עושה את זה בצורה ידניתץ ברצוני לציין שבעלי חלה אונקולוגי ויש לו בצקות ברגליים. הינו סובל מדי וי טי. קשה לי מאוד . הגב נתפס לי. תודה מראש על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקן להרמת רגלים ממצב של ישיבה לשכי - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    24/03/2011

שוש שלום
    אכן, מעברים הם בעיה מוכרת לאנשים עם שיתוק והמטפלים נאלצים להתאמץ מאד.
    ראשית האם קיבלת הדרכה מסודרת מפיזיוטרפיסט/מרפאה בעיסוק מהיחידה לטיפולי בית של קופת החולים או מגוף אחד בקהילה? מעברים מבוססים על הרבה טכניקה ויכול להיות שאת משקיעה כוח במקום שהתארגנות טובה עשויה לסייע.
    למיטב ידיעתי אין מתקן ספציפי שמרים את הרגליים. ישנו שימוש במנוף שבו כל הגוף נמצא במנשא, וישנן רצועות עם לולאה בקצה שמשחילים על כף הרגל ובעזרת כוח ידיים מושכים את הרגל למעלה.
    שנית האם לבעלך יש במיטה ידית עזר? אני מצרפת תמונה של ידית עזר וניתן להשאיל אחת מכל סניף השאלה של יד שרה. הידית תאפשר לו להשתמש בצורה יעילה יותר בפלג גוף עליון ובכך לעזור גם לך.

אשמח לסייע עוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו