ציוד לתינוק טונוס שרירי נמוך

מנהל הפורום

חנה קרמן
חנה קרמן
לקביעת תור אצל חנה קרמן ללא פרסום בפורום

• ציוד לתינוק טונוס שרירי נמוך
    קרן
    07/05/2011

מחפשת ציוד ג'ימובורי להשאלה לתינוק בן שנה עם טונוס שרירים נמוך וגמישות יתר. זאת על מנת לעודדו לזחילת שש, ישיבה ועמידה . היכן ניתן לשאול ציוד כזה ואיזה ציוד ניתן להשאיל (למשל מדרגות רכות, גליל וכו').
    אשמח להתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציוד לתינוק טונוס שרירי נמוך - תגובה

נועה וכטל ספקטור
    08/05/2011

קרן שלום
    שאלתך רחבה מאד ולכן אענה בשני מישורים
    השאלת ציוד שיקומי/טיפולי לילדים קיימת גם ביד שרה ובעזר מציון שמחזיקים מאגר מוצרים לילדים רחב יותר מיד שרה .
    לגבי הציוד המבוקש, מתוקף היותי מרפאה בעיסוק אני חושבת שכדאי לנסות ולמצוא במאגר האביזרים הביתי מוצרים שיכולים להיות גם אביזרי טיפול, או לרכוש מוצרים שהם רב תכליתיים.
    הרעיון הוא להשתמש בסביבה הביתית על האלמנטים השונים בה כך שניתן יהיה לצור בה תרגילים ועוד, מרפאות בעיסוק משתמשות בסוג של ניתוח פעילות וכאשר ברור מה התרגיל שיש להשיג יוצאים לאביזר הטיפול ולא להפך.
    אני ממליצה להתייעץ עם המרפאה בעיסוק ו/או פיזיוטרפיסטית שלכם (באים אין לכם איש מקצוע מהתחום הפרא-רפואי המוגדר אני ממליצה לצור קשר עם אחת/אחד שכזו).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו