מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלה בקשר לנעל גבסרינת10/05/2011
שלום רב אני מטופלת אצל רופאת לימפדמה יש לי בצקות קשות ברגליים ותחבושות לחץ ענקיות שלא ניתנות להכניס בתוך אף נעל רגילה וההמלצה של הפיזיוטרפיסטית היא לנסות להשיג נעל גבס עכשיו מצבי הכלכלי רע מאוד ואין באפשרותי לרכוש את זה הבנתי שזה די יקר מה האופציות ביד שרה להשיג את זה האם להשאלה או לקנייה וכמה זה יעלה לי
תודה על כל תגובה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה בקשר לנעל גבס - תגובה
נועה וכטל ספקטור10/05/2011רינת שלום
נעל גבס פשוטה היא זולה למדי ומכירה כמה עשרות שקלים בקרוב
ניתנת לרכישה בכל סניף השאלה של יד שרה
צרי איתם קשר טלפוני ובררי עלות
יש מידות שונות והנעל מתאימה לרגל שמאל וימין
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מכל הלב ועוד שאלה ברשותך.
רינת11/05/2011יש לי 60 אחוז נכות לצמיתות! אחרי שהיתי בוועדה בתל השומר הורידו לי מ100אחוז
כרגע אני שתי הרגליים עם תחבושות לחץ.
והולכת על קביים.יש אישורים מהרופאים ומסמכים עדכנים להמשך טיפולים.
עוברת אישפוזי יום עם עירוים ונוזלים.
האם לימפדמה יש נכות בביטוח לאומי??
אני ממש סובלת מכל הסבל והכאב.ולא יכולה לתפקד בחיי היום יום.
אני רוצה להגיד החמרת מצב לגבי המצב הרפואי שלי.
תודה על כל תשובה ותבוכי אמן.
אני אחייג ליד שרה בקשר לנעל גבס.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מכל הלב ועוד שאלה ברשותך. - תגובה
נועה וכטל ספקטור11/05/2011רינת שלום
אני לא מצויה בפרמטרים של ביטוח לאומי, כדאי להסתכל באתר שלהם
אולי כדאי להתיעץ בסניף של שיל - שירות יעוץ לאזרח או עמותה אחרת שמטפלת בנושא
חפשי גם מידע באינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב. קיבלתי נעלי גבס מיד שרה.
רינת15/05/2011שלום ושבוע טוב.
סוף סוף קיבלתי נעלי גבס מיד שרה במחיר של 75 שקלים
נעלים נוחות וחדשות בשקית.
ואני מאוד מודה להם זה עוזר לי מאוד.
השאלה שלי האם ידוע לך אם יש להם גרבי לחץ?
מאיפה ניתן להשיג במחיר סביר?
תודה על כל תשובה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב. קיבלתי נעלי גבס מיד שרה. - תגובה
נועה וכטל ספקטור15/05/2011רינת שלום
אני שמחה שהנעליים עוזרות
לגבי תחבושות לחץ זה פריט שאנחנו לא מחזיקים ביד שרה
האם ביררת דרך קופת החולים?
בכל מקרה כדאי להתקשר למרכז ציוד מיוחד שלנו 026444600 ולברר אולי מישהו תרם תחבושות והם יוכלו להשאיל לך.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הליכון על 4 עם גלגלי עזר אני לא יכולה לדרוך על רגל ימין
השאלת מכשיר CMP- היכן משיגים?
מחפשת בדחיפות מכשיר cpm לברך
מחולל חמצן נייד שעובד על זרימה רציפה
מגף מתנפח לטיפול בשברי קרסול
דחוף ביקיור לייזר בעקבות כאבי תופת בברך
מחפשת CDS או Dyna Splint ליישור ברך
מדרגות שיקומיות להתאוששות משבץ
דרוש הליכון פניאומטי למספר חודשים
ערוץ הבריאות
.jpg)