מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושה שמשהו מציק לי בתוך העיןאנה25/08/2021
היי, הרבה זמן מציק לי משהו בעין, אפילו אמרו לי שיש פזילה קטנה, שמתי לב שהיית הפכה קטנה יותר ויותר פנימה מהשנייה, יש יש לחץ והתקפיי עיוורון עם חוסר יכולת לפתוח את העין כמו מישהו נוגע לי שם
... אני חיטטתי בפנים לראות אולי נכנסה לי שיערה... וגיליתי מים גוש כזה נראה לי בצורת מוח... בצד של העפעף פנימה?? ובצד של הפנים כמו משהו וורוד עם ורידים נראה לי מתפשט כזה הלאה מה זה?? סליחה ותודה הנה תמונה של הוורידים הצד השני יש את המוח הקטן בפנים רק לא רואים חיצונית.. אין כאבים אבל חוסר נוחות בלתי נתפסתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Re: אזור ורדרד בלחמית
פרופסור שחר פרנקל25/08/2021אנה שלום,
הנגע הזה יכול להיות דלקתי, או לרמז על גידול שמסתתר וגדל לאט.
את צריכה להגיע אלינו לבדיקה. לא דחוף. יכול להיות גם אחרי החגים.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגשה שתקועה שערה בוואקום
אנה25/08/2021יש הרגשה שמשהו לוחץ או לחילופים ההרגשה היא שתקוע שם שיערה בוואקום והיא זזה לאט לאט בפנים עוצרת את הדם בכל מיני מקומות וגם לפעמים לא יכולה לפתוח את העין מהלחץ עד לעיוורון בזמן נהיגה גם קרה לי סיוט אין דלקת בהתחלה הייתי משפשפת לנסות להוציא כאילו ניתקע משהו אז זה היה עושה אדמומיות עכשיו זה כל הזמן ורק מחריף הלחץ והרגשה שהעין נקטנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימומים ממערכת העיכול לפרקים
אנה25/08/2021בלי קשר או שיש ... יש לי תסמינים קשים של דימומים ממערת העיכול לפרקים, נפיחות בבלוטת לימפה במפשעה ממש סיוט, ירידה חדה במשקל, הזעת לילה, תשישות ועשיו זה בעין אין לי מושג כבר לאיזה רופא ללכת קודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה שמשהו מציק לי בתוך העין
נקודת חן בלחמית העין- בת 30
נבוס בשתי העיניים מה השלבים לקביעת ניתוח?
כתם מעל אישוני העיניים האם מסוכן?
נקודה חומה בהירה שלא נעלמת בעין
כתם בעין - מה המשמעות והאם צריך לבדוק?
פיגמנט או נקודת חן בלובן העין אצל ילד בן 5
נגע בלחמית אצל ילדה בת 12
נקודה חומה בעין שמאל מה ניתן לעשות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)