מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיספסו אותי...?איך ממשיכים?נעמי18/03/2009
ניראה שפיספסו אותי וממצב 2 עברתי למצב4 אנחנו מכירים טיפלת גם באימי,פוגשת בך במיסדרונות בית החולים ומתרשמת מאדיבותך כלפי כולם, אשמח אם תשיב לי... קרצינומה טריפל נגטי בבלוטות הלימפה ובשד ,התחילו טיפול לפני ניתוח, אדרמניצין היתה תגובה טובה של הכימייה והכל הצטמצם משמעותית ,אחר ככן עברו לטקסול שאכן העלים לגמרי את הגוש בשד עד שלא ראו כלום, אך בבבלוטת הלימפה עבד בעצלתיים ונישאר עוד טיפונת נפחיות מכדור פינ גפונג הוקטן לגודל של זית, הטקסול לאהשפיע כימעט על הלוטה שנישארה כימעט באותו גודל מסיום האדרמיניצין, הטיפול הסתיים והמתנתי לניתוח,בזמן ההמתנה עשיתי בדיקות אולטרה סאנד ממוגרפיה ורנטגן, שהעידו שהגוש נעלם כליל בשד, אך עדיין מעט נפוח בבלוטה,אמרו אולי דלקת קטנה ,בדיקת הרנטגן הפתיעה אותי יותר כאשר בישרה על צל קטן בריאה, ושינוי ספנדילוטי החוליה l 4עמוד שידרה מותני, בדקתי את צילום הרנטגן שנעשה 5 חודשים לפני ושם הכל היה תקין, משמעו שאולי בלוטת הלימפה עדיין נגועה ובזמן ההמתנה לניתוח (חודשיים) ושולחת גרורות אחת לעמוד שידרה ולריאה ומי יודע עוד לאן? ניראה שנעשה כאן פיספוס מכיוון שבמהלך הטקסול לא נעשו בדיקות מתאימות לראות אם יש נסיגה, וסמכו על זה שזה נסוג בשד על ידי בדיקה ידנית,אך את הנעשה בבלוטה לא תיחסו בהתאם, וידוע שבבלוטה קשה יותר לסלק את הקצינומה, במקום ולמהר אותי לניתוח מדוע לא לקחו בחשבון את זמן ההמתנה שעלי להשאר ללא הגנה כאשר המחלה עדיין פעילה בגופי? האם לא היה עדיף להמשיך בהקרנות לבית השחי כדי להשמיד לגמרי את הנעשה גם בבלוטה ורק אז לנתח כשהכל ניגמר ? אמנם מה שניראה בריאות הוא עדיין קטן מאוד ,אך אם זה מסוג תאים קטנים הרי תוך מס חודשים עלול לפתח עץ לתיפארת.. מחר ניגששת לניתוח למפקטומי והסרת בלוטות, האם לא קצת מאוחר מדי? האם אין חשש שבמהלך ההחלמה מהניתוח הכל עלול לפרוץ ביתר שאת מכיון שמערכת החיסונית עסוקה בהחלמה מהניתוח הלא פשוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב 4
פרופ' חובב נחושתן21/03/2009ה סיפור נשמע מורכב
האם מדובר על גרורת מסרטן שד טריפל נגטיב
זהו תת סוג שהוא לעיתים אגריסיב י
האם בדיעבד אפשר היה לפעול אחרת איני יודע -אבל לפי מה שהבנתי ממכתבך טיפלו בדיוק כמקובל במקרים אלו
אנו כעת מציעים טיפול מיוחד לטריפל נגטיב בסרטן שד
כך שאת יכולה לשאול את הרפא שלך לגבי הנושא -אם הוא בהדסה עכ
להת בינתים חובב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)