מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזרא.ק.07/09/2011
שלום ד"ר,
הייתי במס' מכונים (נטוראפיל, CARE, אמריקן לייזר וכו') ועד עכשיו לא הצלחתי להבין מי מהם משתמש באמת בלייזר. כל אחד אמר שהשני זה לא באמת לייזר אלא אינפרא אדומה. חלקם גם לא עובדים עם רופאים/אחיות מוסמכים אלא קוסמטיקאיות רפואיות ולפי מה שאני יודעת, רק רופא יכול להפעיל מכשיר לייזר.
אשמח לדעת אילו מכשירים נחשבים באמת לייזר (SHR סופרנו, 4NP, מכשיר ELOS וכו') ואילו מכונים עובדים עם המכשירים שבאמת נחשבים לליזר.
אדגיש - אני בחורה צעירה (בת 25) המעוניינת בהסרת שיער מהפנים, אחרי שנים של טיפולים באינפרא שלא עזרו לי (אולי אפילו הוסיפו...). כמובן, שאני רוצה להסיר שיער גם בכל הגוף במקביל - אך זה מבחינתי מותרות והפנים הכי חשובות לי...
הבעיה אצלי שמדובר בשערות דקות (שחורות אבל לא כהות) והעור שלי בצבע מוקה (לא בהיר) - מיותר לציין שהדבר גורם לי לעוגמת נפש רבה, לכן אני מעוניינת להסיר את השערות שם יותר מכל דבר אחר...
בבבקשה עזרה - אנא אובדת עצות מכל הבלגן שהכניסו לי לראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לשאלתך
דניאל08/09/2011הדרך הטובה לדעת היא לרשום גוגל על שמות המכשירים שקיבלת בכל אחד מהמכונים
ב-care משמשים רק בלייזר במגוון מכשירים:
סופרנו מבית נובה לייזר
קנדלה מבית סינרון
לייטשייר - של חברת קוהירנט
טיפולי פנים הם אזור המושפע מפעילות הורמונאלית ולכן קשה יותר להסרה מלאה.
גם בטיפולי לייזר אנו לא יכולים להבטיח הסרה מוחלטת ולצמיתות בשל ההשפעה של הפעילות ההורמונאלית בגוף.
אבל אין ספק שהיכולות של מכשיר לייזר הוא עוצמתי וגבוה יותר מכול טיפולי האינפרא
למיטב ידיעתי,
בנטורפיל גם משתמשים במכשירי לייזר מסוג סופרנו וקנדלה.
באמריקן לייזר, חד משמעי אין מכשירי לייזר. ממליצה לך לבדוק בגוגל !!!
הפורמקס והבימקס וכול סוגי השמות האחרים שהם מציינים מאותה חברה הם מכשירים מתוצרת ישראל במפעל בבעלות של אמריקן לייזר והם כולם מכשירי אינפרא ipl ואינם מכשירי לייזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזר - תגובה
ד''ר אכי פרידמן11/09/2011ראשית לפי תאור הנתונים שלך הטיפול עשוי להיות בעייתי, ליצור כוויות ולהשאיר כתמים (כנראה מחמת זיהרות המטפל הקודם באינפרא - לא הושגו תוצאות).
שנית, הטיפול בלייזר / קרן אור עשוי לתת תוצאות מיטביות באם המטפל מכיר היטב את המכשיר ואת מגבלותיו ובעיקר את יכולותיו של המטפל עצמו.
שלישית, הייתי שוקל וחוזר ושוקל בציוע טיפול כנל בסיטואציה שתארת לאור הסיכון הגבוה להיווצרות כתמים וצלקות בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)