מידע רפואי
פורומים
- פונדקאות
- תזונת ספורט
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- טנטרה, מיניות
- ניתוחי לב, השתלות לב, ניתוח מעקפים, התקף לב
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- אלימות במשפחה
- זהות מינית, תפקוד מיני
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- NLP דמיון מודרך
- שיקום לב
- תזונת תינוקות
- תרפיה באומנות
- פסיכולוגיה
- אספרגר - PDD, אוטיזם, חינוך מיוחד
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
דנה לוי ינקולוביץ
דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- הרמת קצה הגבות ואין הבעה בעינייםאורי פלד24/04/2022
שלום
לאחר שבועיים מהרמת גבות ב2צוות ההבעה בעיניים נעלמה
העיניים כל הזמן שורפות ונראות עייפות
עדיין בצקת סביב.. בכיוון רקות
מתי זהן אמורות לחזור לעצמן
היתה לי הבעה של שמחה ועינים נוצצות והן כעת לא כאלה
מתי זה חוזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתיחת צואר לסת והרמת גבותפיי22/03/2022
אני כ3 שבועות אחרי ניתוח.. השטפי דם נעלמו לגמרי גם הלחץ שהיה פחת בזוויות האוזניים עדיין יש קצת נימולות הבעיה היא שעדיין קיימות בצקות מתחת לעיניים ובזוית העיניים רציתי לדעת האם זה תקין וכמה זמן עד שהבצקות נעלמות לגמר י תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עומדת בפני החלטה למתיחת פניםמילה21/10/2021
יש דבר חשוב לדעתי שלא נדון כלל והוא מרקם ואופי העור,יש נשים עם עור דק ונשים עם עור עבה וההבדל בתוצאה גדול לטובת בעלות עור דק ,אם ההנחה הזו נכונה אנא יתכבדו המומחים להסבירה ולנמקה ,אני בעלת עור עבה וחוששת לקבל תוצאה שאינה משביעת רצון תודה ויישר כח לרופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתיחת פנים בשילוב הסרת קסנטלזמותdor04/09/2021
שלום,
קצת רקע ותאור מצב: בת 50 עם קמטים ועור עודף מתחת לעיניים, קמטים במצח, קמטים בצידי העיניים, בצידי הפה נפילת עור, סנטר מעט כפול, נפיחות מתחת לעין אחת ובצד השני עודף עור עם קמטים לא יפים ועל כל זה גם קסנטלזמות בעפעף עליון + תחתון בשתי העיניים שצומחות כל כמה חודשים (ללא בעיית כולסטרול). מיותר לציין שהמצב האסתטי מאד מפריע לי. כמה שאלות:
1.איזה סוג ניתוח מתאים לקמטים בכל הפנים ועודף העור שמתחת לעיניים?
2. האם מומלץ לטפל במעמד הניתוח גם בקסנטלזמות או להפריד בין הניתוחים?
3. אם מומלץ לעשות יחד - איזה סוג של כירורג עדיף שיידע להתמודד עם כל הבעיות: פלסטיקאי / כירורג עור/ כירורג עיניים?
4. אם מומלץ להפריד בין הניתוחים: איזה סוג מנתח צריך לנושא של קסנטלזמות?
5. כמה זמן החלמה לקחת בחשבון (שלא יראו סימנים ויהיה נוח לבוא לעבודה)
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתיחת צוואר וחלק תחתון של הפניםרחל08/08/2021
עברתי לפני 3 שבוכעות ניתוח מה יכול לעזור לבצקות שיש לי בצוואר ובלחיים לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתיחת צוואר וחלק תחתון של הפניםרחל08/08/2021
עברתי לפני 3 שבוכעות ניתוח מה יכול לעזור לבצקות שיש לי בצוואר ובלחיים לעבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ניתוח מתיחת פנים והזרקת שומןרינה שמואלי21/10/2020
האם ניתוח מתיחת פנים מחייב גם הזרקת שומן, גם במצב שהמטרה היא מראה טבעי ולא מוגזם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם מומלץ לבצע הרמת צוואר בשיטה של לייזר?שחר ו26/07/2020
היי,
בגיל 50 הצוואר שלי כבר נפול ואני מעוניינת לעשות הרמה ללא ניתוח. אני מעדיפה משהו בלי החלמה ארוכה, אינני יכולה לקחת חופש מהעבודה. שמעתי על שיטה של לייזר שעושים במרפאת נרקיסיה ורציתי לדעת האם היא עובדת? האם היא יכולה לסרטן? מומלץ?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נשירת שיער גדולה אחרי מיני פייסט ליפטשואלת22/07/2020
שלום וברכה,
ראשית, תודה על המענה!
לפני כשבוע עברתי הפרוצדורה הנ"ל.
אני רואה שנושר לי ה מ ו ן!!! שיער...
האם זה בר שיקום?
האם זה צפוי?
מתי חוזרת התחושה בקווי התפרים ובכלל...
אודה לתשובה. זה מרגיש כמו סיוט!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתיחת גבות ליטראלית כמה ההתקרחות בולטת?רעיה10/07/2020
אני יודעת שזה גורם להתקרחות, השאלה, עד כמה ההתקרחות בולטת, האם בשל ההתקרחות לא אוכל יותר לאסוף את השיער, האם ההתקרחות נעלמת עם הזמן?
רב תודות ד"ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתיחת גבות ליטראלית - לכמה זמן מחזיק הניתוח?רעיה09/07/2020
שלום רב, רציתי לדעת לכמה זמן מחזיק ניתוח של מתיחת גבות ליטראלית, ועד כמה זה מצעיר את הפנים. אני בת 44 ואני מרגישה שיש לי צניחה רצינית באזור הגבות, אשמח לקבל ייעוץ בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת גבה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/07/2020הי רעיה, הרמת גבה היא ניתוח מתגמל בהנחה שמיקום הגבות צנוח. באישה הגבה צריכה להיות ממוקמת כסנטימטר מעל גבול הארובה. במידה והניתוח מבוצע באינדיקציה הנכונה ובטכניקה הנכונה הוא מעניק תוצאה טבעית ויפה לאורך שנים.
לקביעת יעוץ את מוזמנת לפנות אלי או אל אחד מחברי המנתחים הפלסטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח למתיחת צווארגליה כהן25/06/2020
לפני שלושה בועות ערכתי ניתול למתיחת צוואר ואז אין לי תחוש. התחושה היחידה היא של חנק. כמה זמן זה אמור להימשך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צווארגליה כהן25/06/2020
ערכתי ניתוח למתיחת צוואר לפני שלושה שבועות. מאז יש לי תחושה של חנק. יש לי העדר תחושה מקו הלסת וכל הצוואר. האם זאת תופעה ידועה? וכמה זמן אמורה להימשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליה יקרה כל מה שאת מתארת יכול לקרות אחרי מתיחת פנים.
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס25/06/2020למידע נוסף עדיף לפנות למנתח שלך שבדק אותך לפני ואחרי הניתוח ויודע בדיוק באיזו טכניקה השתמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הרמת גבותליאת23/04/2020
שלום , אני בת 40 יש לי קמטים בצידי העיניים והגבות צת נפולןת , רציתי לדעת אם אעשה הארמת גבות זה ימתח את הקמטים מסביב לעיניים? ומה האופציות להרמת גבות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים בצידי עיניים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס23/04/2020הי ליאת, ניתוח הרמת גבות מרים את הגבות, אין תפקידו לטפל בקמטים בצידי העיניים. קמטים אלה ניתן לשפר באמצעות בוטוקס או במהלך ניתוח הקרוי botox forever. למידע נוסף על שני הניתוחים תוכלי להכנס לגוגל, לאתר שלי או של אחד הקולגות שלי או ואפילו עדיף - לקבוע יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלמה של מתיחת פנים וצווארזהבה13/04/2020
אני חודשיים ושבוע אחרי מתיחת פנים צוואר והרמת גבות
עדיין יש תחושה של מתיחות קשות מאוד בעיקר ברקות ובצוואר
האם זה תקין ?
והאם יש משהו להקל על הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי זהבה, כן סביר שיהיו תחושות של מתיחה עד שנה שנה וחצי לאחר הניתוח
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס18/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות

האם אתם קמצנים?