מידע רפואי
פורומים
- סרטן (אונקולוגיה)
- רפואת עור משלימה
- אקנה-רוזציאה
- טרשת נפוצה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- טנטרה, מיניות
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- מיאלומה נפוצה, המטולוגיה, לימפומה, קרישה ואנמיה
- פגיעה מינית, תקיפה מינית, הטרדה מינית
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- הפרעות זיכרון, אלצהיימר ודמנציה
- מדרסים בהתאמה אישית | אורטוטיקה
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- מתיחת גבות ליטראלית - לכמה זמן מחזיק הניתוח?רעיה09/07/2020
שלום רב, רציתי לדעת לכמה זמן מחזיק ניתוח של מתיחת גבות ליטראלית, ועד כמה זה מצעיר את הפנים. אני בת 44 ואני מרגישה שיש לי צניחה רצינית באזור הגבות, אשמח לקבל ייעוץ בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת גבה
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס10/07/2020הי רעיה, הרמת גבה היא ניתוח מתגמל בהנחה שמיקום הגבות צנוח. באישה הגבה צריכה להיות ממוקמת כסנטימטר מעל גבול הארובה. במידה והניתוח מבוצע באינדיקציה הנכונה ובטכניקה הנכונה הוא מעניק תוצאה טבעית ויפה לאורך שנים.
לקביעת יעוץ את מוזמנת לפנות אלי או אל אחד מחברי המנתחים הפלסטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צווארגליה כהן25/06/2020
ערכתי ניתוח למתיחת צוואר לפני שלושה שבועות. מאז יש לי תחושה של חנק. יש לי העדר תחושה מקו הלסת וכל הצוואר. האם זאת תופעה ידועה? וכמה זמן אמורה להימשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליה יקרה כל מה שאת מתארת יכול לקרות אחרי מתיחת פנים.
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס25/06/2020למידע נוסף עדיף לפנות למנתח שלך שבדק אותך לפני ואחרי הניתוח ויודע בדיוק באיזו טכניקה השתמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הרמת גבותליאת23/04/2020
שלום , אני בת 40 יש לי קמטים בצידי העיניים והגבות צת נפולןת , רציתי לדעת אם אעשה הארמת גבות זה ימתח את הקמטים מסביב לעיניים? ומה האופציות להרמת גבות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטים בצידי עיניים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס23/04/2020הי ליאת, ניתוח הרמת גבות מרים את הגבות, אין תפקידו לטפל בקמטים בצידי העיניים. קמטים אלה ניתן לשפר באמצעות בוטוקס או במהלך ניתוח הקרוי botox forever. למידע נוסף על שני הניתוחים תוכלי להכנס לגוגל, לאתר שלי או של אחד הקולגות שלי או ואפילו עדיף - לקבוע יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן החלמה של מתיחת פנים וצווארזהבה13/04/2020
אני חודשיים ושבוע אחרי מתיחת פנים צוואר והרמת גבות
עדיין יש תחושה של מתיחות קשות מאוד בעיקר ברקות ובצוואר
האם זה תקין ?
והאם יש משהו להקל על הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי זהבה, כן סביר שיהיו תחושות של מתיחה עד שנה שנה וחצי לאחר הניתוח
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס18/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיניפייס ליפט שנעשה לאמאשירית31/12/2019
שלום,אמי עברה מיני פייס ליפט אך הניתוח לא הצליח.
כמה זמן מניתוח 1 אפשר לעשות ניתוח חוזר ומהן הסכנות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניליפט חוזר
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס18/04/2020הי שירית, חלף מעט זמו מאז ששאלת את שאלתך. אם טרם קיבלת תשובה אזי תשובתי היא שניתן, לרוב, לבצע ניתוח משלים כשחלפה שנה מהניתוח המקורי. הסיכונים הם בדרך כלל אותם סיכונים, אם כי הניתוח עשוי להיות מורכב יותר בגלל שזהו ניתוח שניוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דקשיר09/03/2020
שלום-
לענין מיני פייס ליפט .
1- האם נכון שעור פנים דק לא יחזיק הרבה זמן במתיחת פנים והרמה בגלל שזה דק.
ואם לא אז מה כן?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור דק ומתיחת פנים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס18/04/2020הי שיר, כשאנחנו מבצעים מתיחת פנים אנחנו מטפלים בכל מיני שכבות לא רק בעור עצמו. מתיחות פנים של עור בלבד לא מחזיקות זמן רב ולדעתי כמעט שלא מבצעים אותן כיום. מתשובתי את יכולה להבין שלעובי העור אין משמעות במתיחת פנים מודרנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומןאדלינה07/07/2019
ד"ר שיין שלום,
אני אמורה לעבור מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן.
האם מתיחה זו יכולה להתבצע ללא הרמת שרירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אדלינה, יש טכניקות שמאפשרות זאת. בדרך כלל מערבים גם עבודה על השרירים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה של חומצה הילואריניתאדווה11/07/2019
הזריקו לי חומצה הילוארינית להעלמת קמטי הבעה לפני איזה חודשיים. כשאני שמה מייק אפ בכל זאת רואים לי את הקמטים.
איך זה ייתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטוקס מעלים קמטי הבעה חומצה בלבד - לא
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת שומן עצמי- התייעצותשלומית09/07/2019
האם זה הגיוני וסביר שתיווצר א- סימטריה לאחר הזרקה בעקבות ספיגה של השומן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שלומית לא נתקלתי בבעיה כזו
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירורשמחה17/07/2019
האם זה אפשרי לטפל בפיגמנטציה באמצעות מתיחת פנים?
אם כן, אז איזה סוג של מתיחת פנים הכי מומלצת לעניין זה לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי קודם לטפל בזה בדרכים אחרים
מריה17/07/2019חבל ללכת לעשות מתיחה שהיא תהליך כירורגי בלי לנסות קודם כל מה שאפשר. אם זה פיגמנטציה לחוה זינגבוים יש קרם ממש מעולה שנקרא וואיט אנד ברייט, הוא באמת מטשטש כתמי פיגמנטציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים לא מטפלת בפיגמנטציה. אפשר לשלב פילינג לייזר או TCA או פנול במסגרת הניתוח
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס17/07/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבתי עברה ניתוח הרמת צוואראירנה03/07/2019
היי ד"ר שיין,
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר לפני 3 חודשים. היא מחלימה יפה אך בזמן האחרון התחילו להופיע כאבים בצלקת אחת, ממש כאב תת עורי - היא מגדירה את זה כתחושה של מגרפה משככי הכאבים לא עוזרים. מה אתה ממליץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצלקת
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס06/07/2019הי אירנה - לפנות לרופא המנתח :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול למילוי שקעים מתחת לעינייםלינה23/06/2019
מה שלומך ד"ר שיין?
שבוע טוב
לפני כחודש עברתי טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים ובמסגרתו הזריקו לי רסטילן. בעין ימין נוצרה לי פגיעה בכלי הדם. בגלל פגיעה זו, יש לי השחרה באזור זה. האם מדובר בנמק? האם ניתן לטפל בכך או שמדובר בנזק בלתי הפיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקעים מתחת לעיניים.
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס02/07/2019הי לינה. קשה לדעת ממה שרשמת באיזה סוג של פגיעה מדובר. אם היתה מצורפת תמונה אולי הייתי יכול להתייחס. בכל מקרה ההמלצה שלי היא תמיד לפנות לרופא שביצע את הפעולה על מנת לקבל את התשובות. הוא מכיר אותך הכי טוב. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האףדלית30/06/2019
היי ד"ר שיין
אני בת 34. לאחרונה נוצרו לי נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף.
מתחתי את הצדדים של הלחי עם הידיים, ובעת המתיחה הנקבוביות נעלמות.
אך חוזרות כאשר אני מפסיקה למתוח.
האם מתיחה עם חוטים עשויה להיות פתרון טוב עבורי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות בצידי האף
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס02/07/2019הי דלית, אם לא תנסי לא תדעי. בכל מקרה זהו פתרון זמני בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימו לב להבדל בין חוות דעת ליעוץחברה22/05/2019
שלום ,
חברתי עברה לאחרונה ניתוח מתיחת פנים שלא הצליח.
היא פנתה למספר פלסטיקאים ואחד מהם חזר אליה בשיחת טלפון- ובו אמר לה שאם היא לחוצה -הדגיש את המילה " לחוצה"- לקבוע תור היא תשלם 2000 שח שלא יוחזרו גם במקרה תיקון.
לשאלתה למה הסכום ה" צנוע" - הוסבר לה שמכיון שהיא לחוצה בעקבות ניתוח שלא הצליח היא תשלם 2000 - כן, כן, אלפיים שח - טבין ותקילין.
מה בין חוות דעת ויעוץ?מה ההבדל?
אין הבדל.
לא נזכיר את שמו מחמת לשון הרע אך דעו שדברים כאלה קיימים לצערינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת חוות דעת מקצועית
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/06/2019שלום לך חברה.
היות ואני מכיר היטב את המקרה דנן ולמרות שכתבת בעילום שם אני מבקש להדגיש שהתיאור הזה לוקה בחוסר דיוק משמעותי.
חוות דעת של רופא מומחה מסכמת שנים של לימוד והשכלה וניסיון. כשמטופלת מעוניינת לקבל חוות דעת היא משלמת לרופא בעבור ניסיונו ויש לכך עלות. יש רופאים שגובים מאות שקלים ויש אלפים. יש אפשרות לקבל חוות דעת כזו גם בקופת חולים - ללא עלות.
כשמטופלת מעוניינת להגיע לניתוח אצל רופא מסוים - בדרך כלל לא גובים עלות עבור חוות הדעת אלא רק על שריון התור לייעוץ או על ייעוץ. עלות זאת מתקזזת מעלות הפעולה העתידית - במידה והמטופלת תבחר בסופו של יום ברופא.
נאמר לחברה שלך שאם היא מעוניינת בניתוח (ולפני כזה ניתוח עושים יעוץ..) עליה לחכות לפחות שנה ממועד הניתוח המקורי. אם היא מעוניינת בקבלת חוות דעת, ללא קשר לניתוח כזה או אחר - העלות שונה. כל הנושא של ה"לחוצה" לא היה ולא נברא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליך הזרקת שומן לפניםענת26/05/2019
היי ד"ר שיין,
מה משך ההחלמה מהליך הזרקת שומן לפנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה מהזרקת שומן לפנים
ד``ר אופיר שיין-מומחה לכירורגיה פלסטית וניתוחים אס03/06/2019הי בדרך כלל ההחלמה זריזה יחסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?