מידע רפואי
פורומים
- הידרותרפיה
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- אף אוזן גרון
- אורולוגיה ילדים
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- זכויות רפואיות
- השתלת שיער
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- פסיכולוגיה ילדים
- פסיכותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר רוברטו שפיגלמן
נוירוכירורג מומחה בכיר תחומי טיפול: גידולים מורכבים, גרורות באזורים רגישים, מנינגיומות, נוירומות אקוסטיות ועוד
מנהל הפורום

- גירוד של גלדים לאחר השתלת שיערדוד23/08/2020
עשיתי השתלת שיער חצי מוצלחת ב-hdc בקפריסין.
יומיים שלושה אחרי ההשתלה אחת הסייעות חפפה לי ותוך כדי גירדה לי והורידה את הגלדים. זה נראה לי לא תקין ומזיק. אני טועה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השתלת שיער בעורף לאחר ניתוח להסרת גידול בעברדוד13/05/2020
שלום
לפני שלושים וחמש שנה עברתי ניתוח להסרת גידול בצד האחורי של הראש/עורף פלוס הקרנות אחריו שגרמו לנשירת שיער בעורף. האם אני יכול לעבור השתלת שיער שם? זה לא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השתלת שיער טורקיהאיילת שטיימן27/04/2020
אלופציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השתלת שערות מהרגל לראשולדימיר05/02/2020
אני רוצה לקחת שערות מהרגל ולהשתיל בראש או בזקן, זה אפשרי? גם יש לי צלקת בזקן ואני רוצה להשתיל שם שערות, אני יכול לקחת מהרגל ולהשתיל בזקן? אני לא מתכנן לגדל זקן ארוך, רק זיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מישהו מכיר השתלה בטורקיהשלומי30/01/2020
אני ביררתי על השתלה בטורקיה חסרו אלי מדר זן מישהו שעשה יכול לספר לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - המלצות על טיפולי prpשירה15/12/2019
היי רוני
אשמח לדעת האם הינך מכיר / ממליץ על טיפולי prp במרפאות NHH ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פאות -כאזור תורםרועי13/10/2019
היי. יש לי אזור תורם מוגבל/דליל. ולכן אני רוצה להשתמש כאזור תורם בשיער הזקן ומהפאות.אפילו שאזור הפאות הינו אזור קטן. האם זה מקובל להשתמש בפאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - החלקה אורגנית סקופריוןשרון28/09/2019
הי האם הינכם מכירים את ההחלקה סקרופיון, אשמח לקבל חוות דעת והאם היא מאושרת על ידי משרד הבריאות. לא מצאתי במאגר התמרוקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תגובה אלרגית באיזור התורםדידי27/08/2019
שלום רב, ראשית תודה על האפשרות להתייעץ. אני שבועיים לאחר השתלה DHI. יש לי תגובה אלרגית בחלק מהאיזור התורם. יכול להיות שזה סבוראה או פסוריאזיס? כי תמיד הייתה לי רגישות באיזור הזה. התגובה היא לג'ל שהמליצו לי פה בארץ להורדת הגלדים. אני משתמשת במשחה בפנטן פלוס להרגעת האזור. האם יש משחה אחרת מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נשירה אחרי השתלהרפי11/08/2019
מתי מסתיימת הנשירה לאחר ההשתלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שיער שומני לאחר השתלת שיעראור24/07/2019
אהלן. עשיתי השתלת שיער ביוון בחודש ינואר. כבר עברה יותר מחצי שנה ועדיין ממש דליל אין שום סימן לצמיחה. והקרקפת ממש שומנית רק באזור המושתל. זה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שומני והשתלת שיער
שיער שומני08/08/2019האם שיער שומני משפיע על הצלחת השתלת שיער או על אחוזי קליטת השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 25, השתלת שיער באזור אחורי+מפרציםomri07/08/2019
שלום,
מפחד שאחרי השתלת שיער אאבד מהשיער שעדיין לא נשר, האם prp יכול לשמור על הקיים בסבירות גבוה ? או האם יש דרכים נוספות( ועדיף טבעיות ) לשימור השיער הקיים ?
במידה ולא, ישנה אפשרות לבצע השתלה חוזרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - השתלת שיער נורווד 7מוטי13/07/2019
אני נורווד 7 .לדעתי רק חילוץ שיער מהגוף לרבות חזה וזקן יכולים להציליני /להבטיח השתלה ראויה הבעיה שלא נתקל ברופאים שעושים כן /בעלי ניסיון ממעשי ומוכח בתחום זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חולה פסוריאזיס-השתלת שיערניר14/06/2019
שלום רב,
אובחנתי כחולה פסוריאזיס , האם אני יכול לעבור השתלת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה29/06/2019לצערי בלתי אפשרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם האיזור התורם שוב צומח ?אלון11/05/2019
חבר שלי עשה השתלה לפני שבועיים שלוש בערך ולפי מה שהבנתי ממנו שכל מה שהוציאו לו לא יגדל יותר למרות שקראתי במקומות אחרים שזה אמור לגדול לפחות 20% ? והאם צריך למרוח תכשירים מיוחדים בשביל לשקם את האיזור כי לא הביאו לו שום דבר לחלק האחורי.
אני רוצה לציין רוצה לעשות גם השתלה אבל לקראת החורף ואשמח אם תעשה לנו סדר בדברים .תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה14/05/2019כשלוקחים שיער מהאיזור התורם הוא לא יגדל חזרה אבל...לעיתים כשמוציאים שיער נשאר חלק מהשורש בפנים כלומר נשארים עדיין תאי גזע ואזנבאמת חלק מהשיער צומח חזרה.
חשוב לציין שצריכה להיות מיומנות עליונה כשלוקחים שיער מהחלק האחורי כך שלא יראו כלל שלקחו משם משם שיער.
וזאת הייחודיות הגדולה בתחום להוציא כמות שיער גבוהה לכיסוי וצפיפות גבוה ועדיין שלא יראו שלקחו שיער ושהאיזור ייראה טיבעי.
לאחר כ4 חודשים יש להשתמש במינוקסידיל פורטה באיזור האחורי כדי לעודד צמיחה חדשה שם.
לאחר 6 חודשים מומלץ מאוד להשתמש בדרמה רולר על כל השיער ליצירת זרימת דם מוגברת ולצפיפות יתר על כל השיער כולל האיזור התורם.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?