מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין
- הפרעות שינה ועייפות
- פרחי באך
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ניתוחים פלסטיים, ניתוחי אף, כירורגיה פלסטית
- טרשת נפוצה
- פוריות רפואה סינית
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
- תזונת ספורט
- מיניות האישה, מין נשי
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- יעוץ זוגי ודייטינג
- רפואת שיניים לילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילפרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- שיער שומני לאחר השתלת שיעראור24/07/2019
אהלן. עשיתי השתלת שיער ביוון בחודש ינואר. כבר עברה יותר מחצי שנה ועדיין ממש דליל אין שום סימן לצמיחה. והקרקפת ממש שומנית רק באזור המושתל. זה תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שומני והשתלת שיער
שיער שומני08/08/2019האם שיער שומני משפיע על הצלחת השתלת שיער או על אחוזי קליטת השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה פסוריאזיס-השתלת שיערניר14/06/2019
שלום רב,
אובחנתי כחולה פסוריאזיס , האם אני יכול לעבור השתלת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה29/06/2019לצערי בלתי אפשרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם האיזור התורם שוב צומח ?אלון11/05/2019
חבר שלי עשה השתלה לפני שבועיים שלוש בערך ולפי מה שהבנתי ממנו שכל מה שהוציאו לו לא יגדל יותר למרות שקראתי במקומות אחרים שזה אמור לגדול לפחות 20% ? והאם צריך למרוח תכשירים מיוחדים בשביל לשקם את האיזור כי לא הביאו לו שום דבר לחלק האחורי.
אני רוצה לציין רוצה לעשות גם השתלה אבל לקראת החורף ואשמח אם תעשה לנו סדר בדברים .תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה14/05/2019כשלוקחים שיער מהאיזור התורם הוא לא יגדל חזרה אבל...לעיתים כשמוציאים שיער נשאר חלק מהשורש בפנים כלומר נשארים עדיין תאי גזע ואזנבאמת חלק מהשיער צומח חזרה.
חשוב לציין שצריכה להיות מיומנות עליונה כשלוקחים שיער מהחלק האחורי כך שלא יראו כלל שלקחו משם משם שיער.
וזאת הייחודיות הגדולה בתחום להוציא כמות שיער גבוהה לכיסוי וצפיפות גבוה ועדיין שלא יראו שלקחו שיער ושהאיזור ייראה טיבעי.
לאחר כ4 חודשים יש להשתמש במינוקסידיל פורטה באיזור האחורי כדי לעודד צמיחה חדשה שם.
לאחר 6 חודשים מומלץ מאוד להשתמש בדרמה רולר על כל השיער ליצירת זרימת דם מוגברת ולצפיפות יתר על כל השיער כולל האיזור התורם.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה אורגנית - הסרת מעט מהחומרשירי16/04/2019
היי רוני. עשיתי החלקה אורגנית פעם שנייה בחיי. בפעם הראשונה השיער באמת היה מגוהץ למשעי אך כעברו כמה חודשים הוא קיבל מראה גלי ונפוח מעט יותר. מה שלמעשה רציתי.
בהחלקה הנוכחית יש לי תחושה שזה לא יקרה אלא אם כן השורש יגדל.. האם אין דרך קצת לפתוח ולהסיר את החומר במעט מהשיער? הוא מאוד מגוהץ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה17/04/2019שירי זהו פורום להשתלת שיער בלבד.
עיברי לפורום עיצוב שיער שיער יבש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך שיטת השתלת השיעראבי29/03/2019
בנוסף גם כותבים שקליטת השתלים ב-dhi עומדת על 95 אחוז מ-fue אשר עומדת על 80-85 לכל היותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה04/04/2019ידוע שברפואה אין 100 אחוז הצלחה ובהשתלת שיער יש 97 אחוזי הצלחה לכן ישנם גורמים רבים שהשתלת שיער לא מצליחה כולל dhi כתוצאה מחוסר שמירה על ההוראות בעיקר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפנים לאחר השתלת שיערעומר03/04/2019
שלום רב,
היום זה היום החמישי לאחר שעברתי השתלת שיער בטורקיה. מאתמול החלה להופיע נפיחות משני צדי הפנים והיום בבוקר התעוררתי ים נפיחות גדולה והפנים הפכו לשמנות ועגולות מאוד.
אני מכוסה בטיפול אנטיביוטי פומי של מוקספין 1 גר 2 ליום והיום מסיים מנה אחרונה של פרדניזון 10 מג'.
אשמח להתייעצותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה04/04/2019הנפיחןת בפנים נגרמה ממים איזוטוניים שנפלו על הפנים כתוצאה משינה על הצד או התאמצות או התכופפות או כי לא נתנו לך סרט על הראש.
אל דאגה כלל זה נעלם תוך מס' ימים מקסימום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיטה הכדאית להשתלת שיעראבי לייפר29/03/2019
למה בהמון אתרים בינלאומיים מדברים על dhi כהשתלה המוצלחת ביותר הן מבחינת שתלים פר סמטימטר שיער והן מבחינת חוסר פגיעה בשיער קיים בגלל שאין צורך בהכנת תעלות אלה כניסה ישירה בזווית טבעית ע"י עט מיוחדת הנקראת choice pen ובגלל זה גם קראתי שההשתלה לוקחת פחות זמן יש אפשרות ליום אחרי יום ללא חששות וזמן החלמה מהיר ב-40 אחוז בגלל חוסר דימום הנובע בגלל שלא חורצים/פותחים תעלות..... תודה מראש על התייחסותכם הכנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה04/04/2019השיטה הזו מתאימה בעיקר לאנשים שלא מגלחים את הראש או לנשים או להשתלות נקודתיות.
גם מס' השתלים מוגבל.
שיטה טובה לכל לכל אחד ולכן מתאימים את השיטות בהתאם למקרה ההתקרחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת כדור הרגעה לפני הפרוצדורה.אברהם לייפר15/03/2019
מבדיקה במקומות אחרים ואני רוצה לעשות דרכיכם נותנים לאנשים לפני הפרוצדורה מבין הבדיקות גם אצל סרקן אייג'ין כי אני די חרדתי ונכנס לפאניקה בקלות ומאד רוצה לעשות דרככם רציתי לדעת אם גם אצליכם ישנה אפשרות לקחת כדור הרגעה לפני הפרוצדורה הארוכה ולא הכי נעימה לפחות מעדויות ששמעתי בכל זאת תהליך כירורגי ארוך מאד. בתודה מראש.
רוני חתוכה17/03/2019בוודאי!!!!
זהו הליך ראשוני וחשוב שהינו חלק בלתי נפרד מכל הטיפול עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי שלשום אצל ארדוגן קוראי בטורקיה
דני18/03/2019נתנו לי זנקס לפני כל יום השתלה (היו יומיים). הסבירו לו שאני במצב לחץ זה יכול לעודד שוק לוס, וכשאני רגוע זה יכול למנוע, מאחר ואנדרנלין הוא הגורם העיקרי לשוק לוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשור השתלת שיער- בירוראבי לייפר08/03/2019
האם ההשתלה נעשית בשיטה החדשה שהינה fue saffire עם האבן יהלום שהבנתי שהיא טובה יותר מfue ללא תודה מראש על התשובה
רוני חתוכה14/03/2019נכון מאוד....לא חייבים להודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שיער מושתל שנושר לאחר חצי שנה גודל בחזרה?דודו06/03/2019
שלום עשיתי השתלה לפני 10 חודשים ולאחרונה ההיתי בטיול וחבשתי הרבה פעמים קסדה וכובעים וכשחזרתי לארץ הבנתי שהקרקפת נראת הרבה יותר ריקה ממה שהיתה לפני שטסתי ברמה של 70% מההשתלה בערך
השאלה שלי היא האם שיער מושתל שנתלש גודל בחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה06/03/2019אין היגיון בדבר אך מוזמן להגיע לייעוץ בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באזור הקרפקת PRPעידו25/02/2019
אני סובל כבר שנים מסבוריאה באזור הפנים .
האם זה נכון שאסור לי לעבור טיפול PRP בקרקפת מחשש שהסבוריאה תעבור גם לאזור זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה25/02/2019אין כל קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה עושים השתלת שיער בגבותרוני20/02/2019
הגבות שלי מאוד דלילות, אני רוצה לעבות אותן כמו שצריך ולא רק עם איפור. איפה עושים השתלת שיער לגבות ומה האזור התורם בהשתלה כזו?
רוני חתוכה20/02/2019השתלת שיער בגבות עושים אצל מומחים שאיתם אנו עובדים ובקרוב ניתן יהיה לראות בפייס את הנושא שלנו שבו אנו מעורבים.
האיזור התורם הינו מהחלק האחורי אשר בעורף למילוי ועיבוי הגבות.
נשמח לארח אותך לייעוץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על פילוג'יקסאהרון18/02/2019
קראתי כתבה על מכשיר של פילוג'יקס שמטפל בקרחות במקום השתלת שיער. האם מומלץ?
רוני חתוכה20/02/2019שום דבר לא מצמיח שיער ולא יכול להחליף השתלת שיער.
המוצר יכול לעכב את הנשירה אך לא משהו שיכול לשנות מהותית את המראה שלך כך שזה עוד משהו שמוציאים כסף ללא תמורה ידועה מראש.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכשיר נגד נשירה מינוקסיאבי16/02/2019
האם אפשר לקחת גם מינוקסי וגם פינסטרייד באותו בזמן?
רוני חתוכה18/02/2019לא צריכה להיות בעיה..רק מומלץ לא באותו הזמן.
תוכל לקחת את הפינסטרייד בבוקר ובערב לאחר מקלחת להשתמש במינוקסי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אם מושכים בשיעראודי13/02/2019
רותה לעשות השתלת שיער, יש לי ילדים קטנים שמטפסים עלי ומשחקים לי בשיער. מה יקרה אם אחד מהם ימשוך לי בשיער אחרי ההשתלה?
רוני חתוכה14/02/2019אסור...נקודה.
צריכים לשמור על הכללים ויש הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?