מידע רפואי
פורומים
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- פיברומיאלגיה
- שיקום לב
- ביטוח לאומי
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- התמכרות, התמכרויות
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- אימון אישי, קואצ'ינג
- פסיכולוגיה הוליסטית
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- שרירנים ברחם - מיומה
- אורתופדיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- שחלות פוליצסטיות וטיפולי לייזרדוש16/01/2019
הבנתי למי שיש שחלות פוליציסטיות לא עוזר לייזר האם אפילציה עוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין26/02/2019שלום דוש,
במידה ומדובר באזור הפנים, מומלץ להוריד את הכמות קודם עם לייזר, ואז לעבור לטיפולי אפילציה.
כמובן מומלץ איזון הורמנלי ברקע, אחרת השיעור עלול לחזור במהירות.
הדבר דורש אבחון
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת קעקוע בלייזר - שאלה חשובהעוז06/03/2019
אני רוצה לעבור הליך של הסרת קעקוע מזרועי, אבל ממש מפחד שתישאר לי צלקת מכוערת באזור אחרי. האם יש קליניקה שעושה הליך זה ללא השארת צלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת קעקוע
אנה דנשין06/03/2019שלום עוז,
אתה מוזמן לרשום לי את סוגי הלייזרים והחברה היצרנית שלהם.
כרגע באמת לא עולה לי שום קליניקה בראש, חשוב שיהיה במקום רופא. כי לייזרים מסוג הזה, מורשים לעבוד אליהם רק רופאים.
בכיף אעזור לך
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת עמוקה ברגל בעקבות שרפהנימי25/03/2019
יש לי צלקת עמוקה ברגל כתוצאה משריפה.
האם ניתן לחדש את העור באזור ואם כן- איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין25/03/2019שלום נימי,
צריך לראות את הכוויה. אכן ניתן לחדש צלקות עם שיטות כגון: גלי רדיו אבלטיבי, לייזר פרקשיונל.
מוזמנת להגיע לאבחון,
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת לא יפה כתוצאה מחדירת כדוראיתמר20/03/2019
יש לי צלקת לא יפה שנגרמה מחדירת כדור בבטן התחתונה.
איזה טיפול יכול להתאים בכדי להעלימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין25/03/2019שלום איתמר,
צר לי לשמוע על המקרה.
הדבר דורש אבחון, ולהעלים צלקת לגמרי, זה בלתי אפשרי. ניתן להפחית ולטשטש אותה.
בכל מקרה,
צריך לראות את הנגע.
בהצלחה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת לא אסתטית בפנים בעקבות כוויהדין18/03/2019
אני טבח במקצועי.
יש לי צלקת לא אסתטית בפנים עקב כוויה לא נעימה שחטפתי בזמן משמרת.
האם קיים טיפול בלייזר שיכול לעזור להעלים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין25/03/2019שלום דין,
צר לי לשמוע על המקרה.
הדבר דורש אבחון, כדי להעלים צלקת, זה בלתי אפשרי. אבל ניתן לטשטש, ולהפחית אותה.
בהצלחה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמה של טיפול פניםענבל14/03/2019
אני רוצה לנקות את הפנים אבל מניסיון עבר זה תמיד גרם לי לאדמומיות ולקילופים ככה שזה לא היה שווה את התוצאה. איך להתאים את הטיפול שטוב לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין25/03/2019שלום ענבל,
זה נורא פשוט, פשוט צריך להגיע לאשת מקצוע, שתוכל להתאים את התכשירים שמשתמשים בהם בשלבים של ניקוי עמוק לסוג ומצב העור שלך.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער ונזק לעוררונה12/03/2019
האם הורדת שיער לצמיתות יכולה לגרום נזק לעור?
אנה דנשין25/03/2019שלום רונה,
להסרת שיער בטכנולוגיות שמבוססות על קרן אור, אין שום פגיעה ברקמת העור.
מוזמנת להגיע אלי לקליניקה,
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת צלוליטיס בניתוח לייזרנעמה10/03/2019
האם ניתן להסיר צלוליטיס בניתוח לייזר?
אנה דנשין25/03/2019שלום נעמה,
את מתכוונת לצלוליט, ולא צלוליטיס- זה דלקת הרקמה השומנית.
להעלים צלוליט לא ניתן בכלל, אלא לשפר את המראה, להפחית, אבל כמובן שגם זה זמני.
הטכנולוגיות שגורמות לשיפור בצלוליט: וואקום, חימום עמוק בגלי רדיו.
בהצלחה,
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לייזר להסרת צלקות אקנהליעד04/03/2019
האם ניתן לעשות לייזר להסרת צלקות כתוצאה מאקנה?
אם כן, מה יעילות הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין25/03/2019שלום ליעד,
לא ניתן לאמוד את אחוז השיפור, זה תלוי בגורמים שונים:
סוג, עומק, גיל הצלקות.
סוג העור שלך, ורמת התחדשות שלו.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים במפשעה אחרי שעווהעדי28/02/2019
מה עושים עם הפצעים שיוצאים במפשעה אחרי שעווה וגילוח?
אנה דנשין25/03/2019הבעיה של הפצעים ידוע ושכיחה.
הפתרון הכי טוב, זה לעבור טיפולי הסרת שיער בלייזר
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה טיפולים עושים עם חוטים?לבנת28/01/2019
חוץ מהרמת פנים, איזה עוד טיפולים עושים עם חוטים? זה טוב גם לקמטים? לכמה זמן חוטים מחזיקים מעמד?
אנה דנשין26/02/2019שלום לבנת,
חוטים מבצעים פעולה של הרמת העור, זאת אומרת מתיחה.
ישנם חוטים דקים, שגורמים לחידוש מרקם העור.
חוטי הרמה של הרקמה, אפטוס או סילואט מחזקים עד שנתיים.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בטכנולוגיית SHRנ29/01/2019
אני מחפשת שיטה להסרת שיער לצמיתות מהמפשעות, ושמעתי על מכשיר בשם סופרנו שמסירים בו שיער בטכנולוגיית SHR.
האם זה בסדר לעשות את התהליך בין הריונות? וגם - מה קורה אם מדובר באזור שיש בו צלקות? לדוגמה, צלקת של קיסרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אנה דנשין26/02/2019בין ההריונות, את צריכה להמתין כ3 חודשים אחרי הלידה, לאיזון הורמונלי מינימלי. במידה והיה ניתוח קיסרי, על הצלקת ניתן לעלות רק אחרי 6 חודשים, ונורא להזהר במידה והצלקת בולטת וכהה יותר מפני העור.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסול אף בלי לנתחים31/01/2019
כמה זמן התוצאה של פיסול אף נשארת?
אנה דנשין26/02/2019כמובן זה נורא אינדיווידואלי לגוף המטופל, אומנם מהנסיון בין שנה וחצי לשנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מומלץ לעור פנים מחוספסדנה04/02/2019
עור הפנים שלי מרגיש מחוספס ולא חלק, איזה טיפול פנים מומלץ?
אנה דנשין26/02/2019שלום דנה,
מזותרפיה או פילינג, תלוי ברמת החספוס.
וכמובן תכשירים מחדשים לטיפול ביתי
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טשטוש קמטים מעל השפתייםעדן10/02/2019
מה הדרך הטובה ביותר לטשטש קמטים בין השפתיים לאף (קמטי עישון)?
אנה דנשין26/02/2019ניתן עם מכשור לעדן אותם, למשל במזותרפיה או בטיפולי גלי רדיו.
הזרקה של חומצה הילארונית תשטח את האזור, מומלץ עם קנולה.
בהצלחה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?