מידע רפואי
פורומים
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- המסת שומן בלייזר
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- שיקום לב
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- פסיכולוגיה
- לימודי רפואה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- נוער במצוקה, תמיכה נפשית
- הריון בסיכון גבוה
- היפנוזה
- רפואת משפחה
- פרידות, גירושין, בגידות
- תרפיה באומנות
- גניקולוגיה ורפואה סינית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.פרופ` אבירם נצר
מנתח א.א.ג, ראש וצוואר פרופ` אבירם נצר סגן מנהל לשעבר של מחלקת א.א.ג ניתוחי ראש וצוואר, רמב"ם. פרופ` נצר משנה קליני בפקולטה לרפואה בטכניון. פרופ` נצר בעל התמחות במחלות א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר במחלקת א.א.ג. ברמב"ם. פרופ` נצר מקבל לקוחות פרטיים, מכבי, כללית מושלם בקליניקה שבשדרות בן גוריון 4, חיפה.
- טיפול לייזר לצוואר וקו לסתרחל דיין23/03/2022
מה הן תוצאות טיפול לייזר המיצוק הצוואר וקו לסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איפור קבוע בעיניים - מספר טיפוליםנועה25/07/2021
שלום רב,
האם איפור קבוע בעיניים הינו הליך שיכול להיות מבוצע בפגישת טיפול אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בוטוקס וחומצה היאלורונית למושתלי כליהיולי12/07/2021
שלום, אני מושתלת כליה, בת 43שמטופלת בסטרואידים ובקומדיות. מאןד רוצה להזריק בוטוקס וחומצה הילרונית לפנים.
האם הדבר אפשרי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הסרת שיער מנקודת חן בלייזראילת05/11/2020
שלום, הורדתי באופן חד פעמי באמצעות לייזר שיערות מנקודת חן בולטת. לצערי לא עשיתי בירור מקדים קודם וכעת אני חוששת מתופעות לוואי. ראשית האם זה מסוכן. שנית האם מפעם אחת יכול לקרות משהו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תחושת לחץ בגבה לאחר בוטוקוס במצחרות03/06/2020
לפני שבועיים הוזרק לי בוטוקס במצח ובצדדים. ויזואלית על פניו הכל נראה טוב, אך עדיין יש תחושה שהגבה בימין תפוסה לי, כאילו צבת תופס לי את הגבה. זה יוצר לי לחץ על העין והראייה מעט מטושטשת. שאלתי את הרופאה אולי היא הזריקה בשריר היא צחקה ואמרה שאין דבר כזה ושזה ישתחרר, אך חלפו שבועיים ועדיין תחושת הצבת בעור קיימת כמו בימים הראשונים. ממה זה יכול להיות? האם זה יעבור? האם יש פתרון לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול עם מכשיר פלזמהמיכל24/05/2020
שלום, רציתי לברר האם טיפול של פלזמה צריבת העור אכן מומלץ ויכול לעזור לצוואר עפעפיים נפולות עליונות ותחתונות מקומטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - רוטס hr ויטמינים והסרת שיער בלייזרלאור28/03/2020
שלום
אני עושה הסרת שיער בלייזר ואני בטיפול ה 6, האם מותר לי להשתמש ברוטס hr - ויטמינים לשיער כי יש לי שיער דליל וגם נשירה, האם זה משפיע על התוצאה של הלייזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפולulththrapy למיצוק העורנישה26/10/2019
שלום רב
קיבלתי מידע על טיפול ultherapy הרמה ומתיחה לא פולשנית של העור על ידי חימום די מסיבי.
האם הטיפול בטוח ולא מסוכן לאשה בת 75?
תודה נישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפולulththrapy למיצוק העורנישה26/10/2019
שלום רב
קיבלתי מידע על טיפול ultherapy הרמה ומתיחה לא פולשנית של העור על ידי חימום די מסיבי.
האם הטיפול בטוח ולא מסוכן לאשה בת 75?
תודה נישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חור/בור בעור עקב אפילציהיוסי22/08/2019
הלכתי לפני חודש לקוסמטיקאית לשם טיפול אפילציה בפנים לאחר הטיפול נוצר לי פצע גדול -מעין חור/בור קטן בפנים.אני ממש מבואס מזה ולא יודע מה לעשות. אני מבין שהקוסמטיקאית שטיפלה בי פשוט לא הייתה מיומנת ומקצועית למרות שיש לה תעודה של קוסמטיקאית רפואית. הייתי בטוח שאני נמצאת בידיים טובות אבל בסוף נשארתי עם צלקת והשערות חזרו.
אני מאד מיואש, אני מרגיש שהקוסמטיקאית הזו עשתה לי עוול, הרי מדובר בפנים שלי.
האם יש דרך להתלונן נגדה? איך אוכל לדעת שהיא עברה איזו הכשרה בתחום של האפילציה? מיותר לציין שאל הקוסמטיקאית הזו אני לא אלך יותר, וכמובן שהזהרתי את כל החברים שלי מפניה , אך איך אוכל למנוע ממנה לעשות לאנשים אחרים את מה שעשתה לי?
לפי מה שקראתי באינטרנט לא אמורות להשאר צלקות מאפילציה, כנראה שהיא לא ידעה בכלל מה היא עושה. מה אוכל לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הסרת כתם לידה- בירורטניה30/07/2019
האם ניתן לבצע הסרת כתם לידה?
אם כן, איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - Ultherapy חברים גרורותי- בירורמירית24/07/2019
שלום רב
האם המכשיר מסוכן לחולות סרטן שד גרורתי (עצמות) האם לגרום להחמרה בהתקדמות המחלה בגלל באינטנסיביות של האולטרסאונד?
תןדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שיטת הסרת שיער בלייזראורן21/07/2019
איזו שיטת הסרת שיער הכי מומלצת לדעתך?
מה הסיכונים הכרוכים בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הליך חידוש עור- בירורענבל16/07/2019
כיצד מבצעים הליך של חידוש עור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול אפקטיבי להעלמת צלוליטיסריטה09/07/2019
מהו הטיפול היעיל ביותר להעלמת צלוליטיס?
על מה את הכי ממליצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות

האם אתם עצבניים?