פיגמנטציה לאחר הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה לאחר הסרת שיער
    לירון
    04/03/2012

שלום, אני מסירה שיער במכון הכי יקר והכי מוכר. לאחר הטיפול השלישי נותרו לי כוויות ולאחר שעברו הכוויות נותרו לי כתמים לבנים ונוראיים בידיים וברגללים שאינם עוברים.עברו כבר חמישה חושדים ואני מאד חוששת מאחר שאוטוטו מגיע קיץ ואין סיכוי שאלבש בגדים קצרים עם כתמים כאלו. האם זה אמור לעברו? איך אוכל לדעת? וכמה זמן יקח לזה לעבור? חשוב לציין, כי כרגע אני בהריון וכל הזמן טרודה מזה.מחכה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה לאחר הסרת שיער

הוספת תגובה

• פיגמנטציה לאחר הסרת שיער - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    25/03/2012

קשה לחוות דיעה ללא בדיקה קלינית באם אין שינוי באיכות העור כלומר לא מדובר בצלקות הפיגמנט יחזור אולם התהליך יכול להמשך עד שנה ויותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמטציה לאחר הסרת שיער

לירון
    26/03/2012

היי,
    תודה רבה על תגובתך. בהמשך לתגובתך, איך אוכל לדעת אם מדובר בצלקת? לדעת מדובר בפיגמנטציה אבל הפיגמנטציה היא יותר לבנה (רבה יותר) מהעור עצמו שלי. עדיין זה ישוב להיות כמו שהיה לפני כן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמטציה לאחר הסרת שיער - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    07/04/2012

באם איכות העור לא השתנתה אזי לא מדובר בצלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו