חייב עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב עזרה
    נועם
    24/03/2012

שלום
    סימתי רואקוטן לפני חודש אחרי 8 חודשים קשים מאוד ואני חיייב לבצע פיליניג כימי עמוק ישלי בכול הפנים צלקות קשות שהם כמו חורים וכתמים חזקים הכתמים פחות מפריעים לי אבל הצלקות חזקות אני לא יוצע בגלל זה בחיים בשמש וגם שאני שם מייקאפ או שאני משוזף זה לא עוזר זה מעלים לעין את הכתמים אך לא את הצלקות היתי במשך שמונה חודשים בדיכאון קשה לא יצאתי מהבית ואכשיו אמרו לי שאני צריך לחכות 6 חודשים בשביל לבצע פיליניג כימי עמוק ואני לא יכול לחכות אני לא יצליח להיסתגר עוד 6 חודשים אני מפחד להישתגע וגם אני דחיתי את הגיוס ואני לא יכול לידחות עוד מה יקרה אם אני יעשה פילייניג כימי עמוק אחרי חודשים בימקום 6 ולמה חייב לחכות 6 חודשים ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב עזרה

הוספת תגובה

• חייב עזרה - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    25/03/2012

רואקוטן פוגע בריפוי פצע וההשפעה נשארת גם חודשים לאחר סיום הטיפול ומאחר ופילינג כימי עמוק הינו סוג של כויה כימית מומלץ להמתין שישה חודשים ולהבטיח שהריפוי יהיה תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו