חורים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חורים בפנים
    נועם
    03/04/2012

שלום
    אני לקחתי רקואטן לפני שלוש חודשים הפצעים עברו ונישאר טיפה כתמים אבל מה שפריע לי זה החורים שזה הצלקות שנישארו חורים עמוקים ולא מעטים בשתי הלחיים ובין הגבות ובלילה אפשר להסתיר אותם אם טיפה מייקאפ אבל ביום בשמש רואים אותם ממש ואי אפשר להסתיר את זה אני כבר לא יודע מה לעשות ומדוכא מאוד מאוד מזה רציתי לעשות פיליניג כימי עמוק אבל אמרו לי שצריך לחכות חודשים מנטילת ראוקוטן ואמרו לי שיכול להיות שזה יעשה לי פני חרסינה כאילו אני עשוי אז מה לעשות אי אפשר לחיות אם הדבר אני מחפש טיפול שיוריד לי את זה לגמרי מהפנים כי אני לא יכול להיסתכל על עצמי במראה ביום וגם בלילה בלי מייקאפ אני מתגייס עוד מעט ולא יוכל להשים מיי קאפ וזה מוריד לי לגמרי את הביטחון מה לעשות איך ממשיכים חייב תשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חורים בפנים

הוספת תגובה

• חורים בפנים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    07/04/2012

יש להמתין לפחות שישה חודשים לאחר סיום הטיפול ברואקוטן וניתן להשיג שיפור לעיתים עיי סידרת טיפולים בלייזר או גלי רדיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו