מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חורים בפניםנועם03/04/2012
שלום
אני לקחתי רקואטן לפני שלוש חודשים הפצעים עברו ונישאר טיפה כתמים אבל מה שפריע לי זה החורים שזה הצלקות שנישארו חורים עמוקים ולא מעטים בשתי הלחיים ובין הגבות ובלילה אפשר להסתיר אותם אם טיפה מייקאפ אבל ביום בשמש רואים אותם ממש ואי אפשר להסתיר את זה אני כבר לא יודע מה לעשות ומדוכא מאוד מאוד מזה רציתי לעשות פיליניג כימי עמוק אבל אמרו לי שצריך לחכות חודשים מנטילת ראוקוטן ואמרו לי שיכול להיות שזה יעשה לי פני חרסינה כאילו אני עשוי אז מה לעשות אי אפשר לחיות אם הדבר אני מחפש טיפול שיוריד לי את זה לגמרי מהפנים כי אני לא יכול להיסתכל על עצמי במראה ביום וגם בלילה בלי מייקאפ אני מתגייס עוד מעט ולא יוכל להשים מיי קאפ וזה מוריד לי לגמרי את הביטחון מה לעשות איך ממשיכים חייב תשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חורים בפנים - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט07/04/2012יש להמתין לפחות שישה חודשים לאחר סיום הטיפול ברואקוטן וניתן להשיג שיפור לעיתים עיי סידרת טיפולים בלייזר או גלי רדיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)