הסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער
    שירן
    30/05/2012

שלום,
    אני בחורה בת 26 עם שיעור יתר באזור הפנים.
    כשבדקתי מכוני לייזר רבים הוסבר לי שבאזור הסנטר לא ניתן לבצי טיפול לייזר בעקבות פעילות הורמונלית מרובה,ומכונים אחרים כן מבצעים זאת. רציתי לשאול עד כמה זה נכון?
    ואיזה טיפול הכי ממולץ לשיעור יתר בפנים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער

הוספת תגובה

• הסרת שיער - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    09/06/2012

אכן לעיתים באזור קו הלסת והסנטר תתכן צמיחה מוגברת של שיער במהלך הטיפול באזורים הסמוכים לאזור הטיפול - צוואר שברוב המקרים יכולה לחלוף עם המשך הטיפול ואולם בחלק המהמיקרים מומלץ טיפול באפילציה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים

שני
    01/07/2012

היי... אני גם מורידה שיער מאזור הפנים... אני מתכוונת לאזור ליד האוזניים וקצת לכיווון הצוואר. ואני משתמשת במכשיר שנקרא me של סינרון שהוא בא ביחד עם ערכה לפנים. לפי מה שהדיילת בסופר פארם הסבירה לי, שזה טכנולוגיה שנקראת אלוס שעובדת על אינפרא אדום וגלי רדיו. הבנתי שהטכנולוגיה הזאת טובה יותר משאר הטכנולוגיות שיש היום.
    את יכולה לבדוק את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו