מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות אקנהדוד21/08/2012
שלום רב לדר מיכאל שוחט הייתי אצלך לא מזמן בייעוץ לגבי לייזר פיקסל co2 ואמרת לי שטיפול בודד יספיק כדי להביא לשיפור של 80-90 אחוז במצב הצלקות אצלי כמו כן ציינת שסוג הצלקות הוא אייס פיקס ויש לציין שרוב שטח הפנים שלי חלק אבל לאחרונה קראתי שיש צורך בסדרה של טיפולים בלייזר פיקסל כדי להביא לשיפור משמעותי בעור אז אני קצת מבולבל ואשמח להסברים בנושא ועוד משהו קטן לאחרונה קראתי על מכשיר לייזר co2 מבית לומניס שנקרא אולטרה פולס טוטאל fx ונכתב עליו שהוא מגיע ל240 וואט וחזק פי 6 מכל מכשיר co2 אחר האם יש לך היכרות עם מכשיר זה ואם כן האם הוא יכול להגיע ליעילות גבוהה יותר ממכשיר הco2 פיקסל מבית אלמה אני מאוד מבולבל מכל האינפורמציה ואשמח אם תעשה לי קצת סדר תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט26/08/2012מס הטיפולים הנדרש משתנה בהתאם לסוג העור. גוון העור, סוג הצלקות, מיקומם ועומקם לעיתים טיפול אחד יכול להביא לשיפור מספק ואולם ישנם מיקרים שיש צורך במס טיפולים מכשיר האלמה יכול להגיע לעוצמה של 60 וואט והוא החזק ביותר במבחינת העוצמות ואולם יעילות הטיפול אינה נמדדת רק בעוצמה אלא גם בסוג הפולס ואכן ישנם דווחים שהמכשיר של לומינס יכול להיות יעיל מאחר ועובד על אולטרה פולס ושוב כמו כל דבר במקצוע הרפואה התוצאות משתנות ממטופל למטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)