חייב פתרון על סף יאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב פתרון על סף יאוש
    נועם
    19/09/2012

אני סובל מאקנה כבר 5 שנים מגיל 15 לקחתי מינוציקלין וכול המישחות האפשריות וסבוני פנים הכי טובים ותכשירים הכי טובים ולא עזר לאחר מכן ניסיתי IPL גם לא עזר הפצעים המשיכו ליגדול בשנתיים האחרונות זה ניהיה כבר קשה מאודד והחלטתי לידחות את הגיוס ולקחת ראוקוטן נטלתי ראוקוטן במינון של 40 מילגרם ליום לתקופה של 8 חודשים יש לציין שאני שוקל 75 ובריא מאוד אני חי על ספורט ועל תזונה נכונה לא אוכל אף פעם דברים אם שומן גם לא מדי פעם בריא מאוד סימתי לקחת את הרואוקטן לפני 6 חודשים זה ניקה את כול הפצעים מהפנים אבל נישארו כתמים אדומים חזקים וצלקות רבות אבל הפצעים המשיכו ליגדול אומם בתדירות נמוכה של פצע לשבוע בערך אבל בחודש האחרון זה ניהיה קשה כול יום גודל לי פצע או שתיים רובם כמו שחורים שמיתנפחים וניהים אדומים אני מתגייס עוד חודשיים ואני לא יכול לידחות יותר המצב הנפשי שלי כבר קשה ואני פוחד שישחררו אותי מהצבא ביגלל זה יש לציין שאני הולך ליחידה קרבית הייתי צריך לעבור פילינג כימי עמוק לצלקות ולכתמים שנישארו לי אבל ביגלל שהפצעים לא מפסיקים ליגדול אז אני דחיתי את זה בנתיים למרות שאין לי יותר מדי זמן והפנים שלי ממש שומניות למרות שאני לא אוכל מזון שומני ומנקה את הפנים בסבון פנים 3 פעמים ביום אני לא יודע מה לעשות האם אפשר לקחת ראוקוטן של 10 מילגרם ליום בזמן שאני בצבא האם יש לזה תופעות לואי כמו אדמומיות או יובש או חשיפה לשמש או פעילות ספורטיית מוגבלת? והאם ראווקוטן של 10 מילגרם יתן לי מענה?
    תודה על התשובה זה עוזר לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב פתרון על סף יאוש

הוספת תגובה

• חייב פתרון על סף יאוש - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    25/09/2012

לעיתים טיפול ברואקוטן פעמיים בשבוע יכול לעזור אולם גם במינון נמוך זה לא ניתן לעבור טירונות קרבית בצהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו