מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר מיכאלמייק30/10/2012
יש לי בעיה של סימנים שנותרו לי מפצעי בגרות לא משהו חמור מין נקבוביות פתוחות כאלה קראתי הרבה באינטרנט על שיטות טיפול בצלקות אקנה למיניהם והכי עניינה אותי שיטת הלייזר פיקסל אבל אני קצת מבולבל קראתי שיש אופצייה של סדרת טיפולים בשיטת הפיקסל ומצד שני יש אופצייה לטיפול עמוק בודד גם הוא בשיטה זו כמו כן שמתי לב שיש רופאים שמבצעים סדרה של טיפולים בין 3 ל5 לפי המידע שקיבלתי ויש רופאים שמבצעים טיפול עמוק בודד בשיטת הפיקסל אז השאלה שלי היא אם מדובר באותה שיטת טיפול אז למה אצל רופא אחד יש צורך בכמה טיפולים ואצל רופא אחר מספיק טיפול אחד בלבד תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד"ר מיכאל - תגובה
ד''ר אלכסי חייטון31/10/2012שלום לך,
השיטה היא בדרך כלל אותה שיטה, ההבדל הוא האם הרופא בוחר להסתפק בטיפול בודד עמוק, שיהיה בדרך כלל יותר אגרסיבי וכואב או לעשות זאת בהדרגה. ישנם מספר גורמים הנלקחים בחשבון בקבלת החלטה כזו כמו למשל גוון העור שלך או עוצמות המכשיר שיש בבעלותו של אותו רופא. בכל מקה ההחלטות יכולות להיות שונו בין רופא לרופא התוצאות הסופיות בדרך כלל יהיו דומות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
מייק31/10/2012תודה רבה לך על התשובה ד"ר אלכסיי רציתי לדעת בבקשה למה אתה מתכוון כשאתה אומר שזה תלוי בעוצמת המכשיר שנמצא בבעלותו של הרופא אשמח אם תוכל להגיד לי אילו מכשירים קיימים כיום ובאילו יש צורך בטיפול אחד בודד ובאילו יש צורך בסדרה של טיפולים אני מעוניין בטיפול בודד כי לוח הזמנים לא מאפשר לי כרגע סדרה של טיפולים אשמח לדעת מה הוא המכשיר שיענה על בקשתי בצורה הטובה ביותר מבחינת התוצאות כיום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)