שאלה בנוגע לחוסר איזון הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לחוסר איזון הורמונלי
    טל
    01/11/2012

שלום רב,

אני מעוניינת לעשות לייזר באזורים: בית השחי, המפשעות, הרגליים והידיים.

כמו כן, אני חוששת שיש לי חוסר איזון הורמונלי משום שהמחזור שלי אינו סדיר ויש לי שיעור יתר באזור הפנים.

מעולם לא עשיתי בדיקה הורמונלית כך שאיני יודעת בוודאות אם אכן יש לי חוסר איזון, אך בכל מקרה כרגע אני מעדיפה לא לעשות את הבדיקה ולא לקבל טיפול הורמונלי.

לכן שאלתי היא: במידה ואכן יש לי חוסר איזון הורמונלי, האם הדבר ישפיע על טיפולי הלייזר באופן כלשהו? האם זה יביא לכך שהטיפולים לא יהיו יעילים או אף יביא למצב של החמרה בשיעור וצמיחת שיער באזורים בהם לא היה שיער קודם לכן (אפילו אזורים שכלל אינם קשורים לאזורים המטופלים בלייזר, כגון: החמרה בשיעור באזור הפנים)?

האם כל זה אפשרי למרות שרוב האזורים שיעברו את הטיפול הם אזורים שאינם מוגדרים הורמונליים?

אשמח לתשובה מפורטת.
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לחוסר איזון הורמונלי - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    14/11/2012

באם קיימת הפרעה הורמונלית יעילות הטיפול תהיה פחותה לגבי הפנים ןבמיוחד באזור של קו הלסת לעיתים טיפולים להסרת שייער בלייזר או קרן אור יכולים לגרום לצמיחה מוגברת פרדוקסלית של שייער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר בפנים

מישהי
    21/11/2012

שמעתי הרבה שהסרת שיער בפנים בלייזר יכולה לגרום לזקיקי שיער רדומים לצמוח, השאלה שלי היא האם הזקיקים האלו יכולים לצמוח באיזור הפנים שלא עבר טיפול עקב טיפול באיזורים סמוכים? היום הבחנתי בשיערה פלומתית אך ארוכה מהרגיל שהופיעה באיזור הלחי ואני ממש חוששת שזה תגובה של טיפול הלייזר

עברתי טיפול ראשוני בפאות, סנטר, שפם וצוואר לפני כשבועיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר בפנים - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    08/12/2012

הצמיחה יכולה להופיע בסמיכות לאזור המטופל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו