מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה שלא חודלתנועם11/11/2012
אני כבר בן 20 וסובל מאקנה מגיל 16 ללא הפסקה שבגיל 18 זה יתפרץ בחוזקה הדרגה קשה מאוד אקנה ציסטי בזמן הזה לקחתי מינוציקלין ניסתי את כול המישחות לוקסיד רט אוויט מי פנים מישחות מייבשות גם טיפול באור כחול וכול התכשירים הכול מהכול בגיל 18 וחצי ניכנעתי ולקחתי ראווקטן למשך 8 חודשים במינון של 40 מילגרם ליום ובכך דחיתי את הגיוס הרוקוטן הוריד לי את הפצעים אבל כמובן שנישארו לי כתמים וצלקות לא קלותו שהפסקתי הפצעים לא חדלו גדלו כול שבוע בערך גדל לי אחד ולפעמים גם כמה והיום שאני שנה וקצת אחרי ועדין הפצעים גודלים לי כמובן שלא ברמה של אז הבעיה שלי שהפנים שלי ממש שומניות שאני מעביר את האצבע על הפנים כול היד לי שומן הפנים שלי ממש מפרישות שומן הרופא נתן לי מישחת בנזק לימרוח כול יום ואני כבר 6 חודשים מורח על כול הפנים וכלום לא עוזרמילבד לעשות לי יובש ואדמומיות אני מקפיד על שימוש בסבון פנים של דוקטור אור פעמיים ביום וכלום לא עוזר ואני מתגייס עוד 10 ימים אני פוחד שאני יצא מהצבא ביגלל האקנה שלא חודלת אני מתגייס לטירונות קרבית והצבא זה הכול בשבילי ואני גם ככה במצב נפשי לא טוב ביגלל האקנה וויתרתי על הכול בשביל הז וזה גם פגע לי בהכול אבל בצבא אני לא מוכן כי אני יודע שאם אני יצא אני פשוט ישתגע ביקשתי מהרופא עור שיתן לי לקחת רואקוטן 10 מילגרם ליום אבל הוא לא מסכים ביגלל הכושר שעושים בטירונות אז מה לעשות האם לקחת מינוציקלין או משהו יותר חזק בבקשה תעזור לי מזמן כבר התאיישתי אני רוצה ללכת לצבא בראש שקט תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה שלא חודלת - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט14/11/2012קשה לחוות דעה ללא בדיקה קלינית ניתן לנסות מריחה מקומית של אדפרין בערב ובמידה ויש נגעים דלקתיים ניתן להתחיל טיפול במינוצין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)