האם אני יכול להגביר צמיחה?עדיף שלא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אני יכול להגביר צמיחה?עדיף שלא?
    אדם
    20/01/2013

שלום,

אודה לעזרה בכמה שאלות:

1. לגבי דילול בחזה+ בטן בגברים. אין לי הרבה שיער. אני מתקשה להחליט אם לעשות דילול. יש תמונות של תוצאות לגברים אחרי דילול- כדי שאוכל לקבל החלטה? (5 טיפולים או פחות)

2. בגב יש לי שיער פלומתי. מה בדיוק מיוחד במכשיר של "קנדלה" לשיער פפלומתי? אני מבין שבכל מקרה זקיקים רדומים יתעוררו ואז הלייזר יחסל אותם. אבל האם זה יגרום לשיער יותר צפוף?

3. האם גילוח מחזק את השיער הפלומתי?

יועצת המכירות הייתה נחמדה, אבל אני אשמח לשמוע חו"ד רפואית ממש לגבי השיער בגב שלי. יש לכם אפשרות כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אני יכול להגביר צמיחה?עדיף שלא? - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    27/01/2013

בדכ התוצאות באזור חזה ובטן טובות במידה והשיער כהה ואינו לבן או גינגי לגבי גב ובמיוחד גב עליון לפעמים תוצאות פחות טובות ואם שיער פלומטי לא מומלץ לטפל בלייזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא לייזר

אדם
    27/01/2013

אז איך מומלץ לטפל בשיער פלומתי בגב?

אגב, למה לא לייזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם לא לייזר - תגובה

ד''ר מיכאל שוחט
    28/01/2013

לייזר לא יכול לטפל בשיער פלומטי ניתן לבצע אפילציה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו