טיפול בצלוליטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בצלוליטיס
    רינת
    12/08/2008

האם יש טיפול יעיל באמת בתופעת עור התפוז? אני בת 50 ולא סבלתי מהתופעה עד לפני שנתיים. אני רוצה לדעת באמת אם יש טיפול שמחליק שוב את העור, כלומר מעלים את הצלוליטיס ולא רוצה כמובן לבזבז את כספי וזמני. אודה מאוד לתשובתכם הכנה והמפורטת. יום טוב, רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בצלוליטיס

הוספת תגובה

• צלוליטיס

ד''ר אכי פרידמן
    12/08/2008

ישנן מספר אפשרויות לטיפול במצב אולם עליך לזכור כי אף אחת אינה פותרת את הבעיה לתמיד ובד"כ מה שמתקבל הינו שיפור מסוים במצב.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בצלוליטיס

רינת
    13/08/2008

תודה דוקטור על תשובתך. האם תוכל למנות את השיטות לטיפול לפי סדר המלצותיך. האם אתה מטפל בתופעה? ואשמח אם תרחיב לגבי השנות התופעה ובאיזה תדירות נצרכים הטיפולים. בנוסף, האם תזונה יכולה להשפיע על אי הופעת צלוליטיס חדש או על אי השנות התופעה...האם בכלל ידוע מה גורם לצלוליטיס? תודה רינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בצלוליטיס ע"י אולטרה סאונד

שושי
    02/11/2008

שמעתי וגם ניסיתי הדגמה של שיטת בלה קונטור, וזה מה זה ניראה לי משכנע! הגישה היתה מאד רצינית, וגם ההסברים נראו לי מאד משכנעים ולא שטחיים. זאת המצאה ישראלית שניראת לי רצינית והמטפלים בה עושים עבודה נאמנה. אשמח לחוות דעת מקצועית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו