פטרת הציפורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת הציפורן
    אור
    13/08/2008

שלום, אני בת 23 ואני סובלת מזה מספר שנים מפטרת הציפורניים בציפורני הרגליים. בתחילה השתמשי במשחות, לק וכד' שהרופא נתן לי ולאחר שזה לא ממש עזר לקחתי כדורים שעזרו ודי העלימו את הפטרת מהציפורניים אך כעבור זמן הפטרייה חזרה ועכשיו כל ציפורני רגליי נגועות ואפילו לאחרונה ציפורן הבוהן קיבלה צבע כהה (מן שחור). אינני מעוניינת לקחת שוב כדורים, אך אני רוצה לדעת איזה טיפול חיצוני יוכל לעזור במצבי. שמעתי שיש טיפול לייזר. האם יש מקום מוסמך ורציני שעושה זאת? על מה אתה ממליץ? המצב רק הולך ומחמיר.... תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטרת הציפורן

הוספת תגובה

• פטרת

ד''ר אכי פרידמן
    18/08/2008

אני ממליץ בשלב ראשון לבצע טיפולים סטנדרטים וישנם רבים כאלה.
    רק אחר כך ובמידה והטיפולים נוסו ולא הועילו ניתן לפנות לאפשרויות שציינת.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא אומרת לך שהיא ניסתה הכל

זהבה
    24/03/2010

היא אומרת לך שהיא ניסתה הכל ובכל זאת אתה מייעץ לנסות עוד מהטיפולים הקיימים
    למה רופאים לא מסוגלים להודות שאינם יודעים הכל???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרת

ד''ר מיכאל שוחט
    27/03/2010

טיפול בלייזר מסוג ndyag פעם בשבוע סידרה של לפחות 6 טיפולים יכולה לעזור בחלק מהמיקרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו