טיפול במתיחת עור בצידי הבטן.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במתיחת עור בצידי הבטן.
    יוסי
    23/08/2008

שלום ד"ר אכי וד"ר גלינה! שמי יוסי ואני בן 23 , אני בחור בריא ואין לי שום בעיות בריאותיות. אך בכל מקרה אני סובל כבר כמה שנים מבעיות עור בגלל מתיחות שהופיעו במהלך התפתחות הגוף. בגיל 14-15 התחילו להופיעה לי בגב סימני מתיחה לאורך הגב התחתון ממש פסים ארוכים ולא נעלמו עד היום. הם אומנם יותר בהירים אבל עדיין נראים לעין ,במיוחד שאני בחור אם עור כהה. אבל זה לא הכל בשנתיים האחרונות התחילו להופיעה לי גם בצידי הבטן סימני מתיחה, ממש קרעים שהם עדיין אדומים. פניתי לרופאת עור באזורי ונאמר לי על ידה שאין מה לעשות בנושא שזה סימנים כתוצאה מצמיחה מהירה ואחרונים שהופיעו אולי בגלל עליה במשקל. פניתי גם למנתח פלסטי של אסתטיקה והרופא אמר לי שהוא לא ממליץ על ניתוח מאחר ואני כהה עור והניתוח יכול להשאיר סימנים משלו. אני בכל מקרה לא מתייאש ופונה גם אליכם ליעוץ ועזרה שאולי לכם יש תשובה שתעזור לי אם לא לעלים לגמריי את הסימנים לפחות להפכיתם כי אני בכל זאת עדיין צעיר ורוצה להינאות משארית נעורי ועכשיו במצביי זה לא קורה מאחר שאני מתבייש אפילו להוריד חולצה ללכת לים או סתם ליד חברים. שמעתי על טיפולים באינפרא אדום וקרני לייזר סגולים, האם הם יכולים לעזור? וכמה יעלה לי טיפול כזה? בבקשה אם יש בידעכם יכולת לעזור אני ישמח לתשובתכם בין שלילית או חיובית. מודה על עזרתכם יוסי .א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בסימני מתיחה

ד''ר אכי פרידמן
    02/09/2008

לאחרונה יצא מכישר לייזר חדיש המשפר את מראה סימני המתיחה.
    מכשיר לייזר כזה מצוי במרפאתי .
    לשם כך יש לבדוק האם הינך יכול לעבור טיפול שכזה.

ד"ר אכי פרידמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו