סימני מתיחה בכל הירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימני מתיחה בכל הירכיים
    טל
    26/11/2008

שלום אני בת 30 וקצת, בפברואר השנה התחילו לצאת לי מס' קטן של סמיני מתיחה בפנים הירך ומאז כל מס' שבועות הם מתרחבים בגלים של עשרות. המצב כיום הוא שכל פנים הירכיים וצידי השוקיים מלאים בלפחות 70-80 סימנים ארוכים, רובם אדומים, חלקם לבנים וקעורים. ניסיתי רטין A למשך שבוע ריכוז 0.10% בנוזל, הוא דיקק לי כל כך אתה עור שזה היה מפחיד הרגשתי שעוד רגע העור נקרע מעליי, כל בלוטות השומן יצאו החוצה ונראה מראה בכלל לא אחיד של העור. כמו כן במהלך השימוש בו כל בוקר גיליתי עוד 10 סימנים לערך באזור שנמרח. הפסקתי. נסיתי מטריקוטן משחה לשבועיים (ביו פפטידים) בגלל המחיר אני שוקלת אם להמשיך, מה גם שהרוקח אמר שצריך לשים פילינג על העור לפני שמחדירים את המשחה ונראה לי שגם זה ידקק לי את העור. הבעיה היא שהסימנים לא מפסיקים להתרחב. מרגע שהפסקתי עם המטריקוטן הסימנים הכפילו את עצמן. אגב, אני משתמשת גם באלסטין קרם לריכוך כל העור. מה עושים? הסימנים ברובם אדומים, אני ג'ינג'ית עם עור עדין במילא, והסיפור הזה הפך לי שתי ירכיים רגילות למשהו מצולק ומחריד בשטח רחב להפליא. יש לי עוד סימנים בבטן ובזרועות אבל זה אל מטריד כמו הירכיים. האם העור שהידקק בעקבות הרטין A מוכיח שזה לא מתאים? בייחדו אחרי שימוש של שבוע, כמעט ולא נשארה שכבת עור! האם יש משהו אחר שאפשר לעשות? אני בסך הכל שמנתי השנה, בעד עשרה קילו, ואודה על עזרה. כרגע גם חוששת לרזות כי אומרים שבהרזייה הסימנים עוד יותר מתרחבים. מה עושים? תודה, טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימני מתיחה בכל הירכיים

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

טל
    26/11/2008

שכחתי לצייןש אני מתקמטת מאוד בקלות. הצוואר והמחשוף שלי וכן צידי העיניים והמצח - הכל מאוד שמוט ומקומט כמו של נשים בנות 50 פלוס, המרקם עצמו דקיק ויבש ונדמה לי שיש לי בעיה בחסר מוקדם מדי וגדול מדי של קולגן ביחס לגילי (30!) הקולגן של סולגאר בשתייה יכול לעזור או בכלל יש משהו שעוזר גם לסימני מתיחה שהם הכי מציקים כרגע וגם לכל העור שלי שצועק הצילו!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימני מתיחה

ד''ר אכי פרידמן
    26/11/2008

מתאורך עולה כי בעייתך זקוקה ליעוץ רציני יותר מאשר בהתכתבות מעל דפי אתר זה.
    אשמח לסייע לך במרפאתי.

ד"ר אכי פרידמן
    מגדלי עזריאלי המגדל המשולש קומה 30, תל-אביב
    054-2232619

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלומר?

טל
    28/11/2008

שלום קראתי באתר שלך ואל ראיתי התייחסות לסימני מתיחה אבל התרשמתי שהטיפולים הניתנים עוסקים במיכשור לייזר וכו', בעוד שהסימנים עדיין טריים ולכן משחות אמורות לעזור. אני אשמח לשמוע מה ניתן לעשות במצב זה והאם יש משהו ספציפי שאתה חושב עליו בנוג עלבעיה שלי כשאתה ממליץ להגיע למרפאתך. תודה, טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו