מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער באוראנונימית01/02/2009
שלום, אני מתענינת בהסרת שיער. אני בהירה ובעלת שיער שחור. אם אוכל לקבל תשובות לשאלות הבאות אשמח מאוד: 1. האם הטיפולים להסרת שיער בליזר או אור עשויים לסרטן? 2. האם הסרת שיער באמצעות מכשיר IPL של חברת PALOMAR יעילה? טובה?. 3. מה ההבדל בין הסרת שיער באמצעות מכשיר IPL של חברת PALOMAR להסרת שיער באמצעות ליזר? מה יעיל יותר? מה טוב יותר? 4. אני יודעת שבמהלך הטיפולים צריכים להיזהר מחשיפה לשמש. האם הטיפולים הנ"ל לייזר/אור עשויים לגרום לפיגמנטציה גם לאחר מכן? בעתיד? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר מיכאל שוחט05/02/2009הטיפול להסרת שיער בקרן אור או בלייזר לפי הידע הרפואי והנסיון נכון להיום אינו גורם לסרטן
מכשיר פלומר להסרת שיער הינו מכשיר יעיל בתנאי שהוא מופעל עיי מטפל או מטפלת מנוסים ובעוצמות מתאימות לסוג השיער וצבע העור מכשירי קרן אור וליזר מהדור החדש די דומים ביעילות שלהם בהסרת שיער תתכן פיגמנטציה במהלך הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)