הסרת שיער באור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באור
    אנונימית
    01/02/2009

שלום, אני מתענינת בהסרת שיער. אני בהירה ובעלת שיער שחור. אם אוכל לקבל תשובות לשאלות הבאות אשמח מאוד: 1. האם הטיפולים להסרת שיער בליזר או אור עשויים לסרטן? 2. האם הסרת שיער באמצעות מכשיר IPL של חברת PALOMAR יעילה? טובה?. 3. מה ההבדל בין הסרת שיער באמצעות מכשיר IPL של חברת PALOMAR להסרת שיער באמצעות ליזר? מה יעיל יותר? מה טוב יותר? 4. אני יודעת שבמהלך הטיפולים צריכים להיזהר מחשיפה לשמש. האם הטיפולים הנ"ל לייזר/אור עשויים לגרום לפיגמנטציה גם לאחר מכן? בעתיד? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באור

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    05/02/2009

הטיפול להסרת שיער בקרן אור או בלייזר לפי הידע הרפואי והנסיון נכון להיום אינו גורם לסרטן
    מכשיר פלומר להסרת שיער הינו מכשיר יעיל בתנאי שהוא מופעל עיי מטפל או מטפלת מנוסים ובעוצמות מתאימות לסוג השיער וצבע העור מכשירי קרן אור וליזר מהדור החדש די דומים ביעילות שלהם בהסרת שיער תתכן פיגמנטציה במהלך הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו