שאלה בנוגע להסרת נקודת חן בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע להסרת נקודת חן בלייזר
    ריני
    23/02/2009

שלום לכולם, ברצוניל קבל חוו"ד ו/או המלצות ו/או כל מידע אחר או טיפים בנוגע להסרת נקודת חן בלייזר. יש לציין שנקודת החן אינה בולטת (לא שומה) והיא נקודת חן רגילה לכל דבר. העניין הוא שהיא נוצרה די באמצע החיים (לפני כ-3 שנים) ואני פשוט לא סובלת את הנוכחות שלה (זה לא משהו מאוד מכוער, כל בנאדם שרואה אותי בטח אפילו לא חושב על זה, אבל אני שונאת אותה!!). בנוסף, כדאי לציין שאני בתהליך הסרת שיער בלייזר ברגליים וכחלק מהתהליך ראיתי שהוסרו לי בטעות שתי נקודות חן ברגליים וזה מה שנתן לי את הרעיון ללכת ולהסיר באופן יזום את נקודת החן שמצויה בפנים שלי ושאני כ"כ לא אוהבת. תודה מראש על כל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודת חן

דניאלה
    23/02/2009

איפה נקודת החן נמצאת בפנים? האם בלחי, ליד העין, על המצח? יש מקומות שפחות מסובך להסיר מהם. איפה את עושה את הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שומות בלייזר

ד''ר אכי פרידמן
    24/02/2009

אני מציע לפנות לרופא עור לצורך אבחון הנקודה. רק אחר כך לשקול דרכי הסרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שומה בלייזר

ד''ר מיכאל שוחט
    24/02/2009

לפני כל הסרת שומה מומלץ לגשת ולבדוק אותה עיי רופא העור באזור הפנים התוצאה האסתטית של הסרת שומה בלייזר היא בדכ יפה הטיפול מתבצע בהרדמה מקומית וזמן הריפוי נמשך בדכ שבוע ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו