לייזר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר?
    דפנה
    19/05/2009

אני סובלת משעירות יתר בעיקר בידיים וברגליים (זה תורשתי אצלנו במשפחה) והייתי רוצה להסיר את השיער הזה לתמיד כי נמאס לי כבר משעווה וכל השיטות האלה. רציתי לשאול האם עדיף לעשות טיפול לייזר או אינפרא אדום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר?

הוספת תגובה

• הסרת שיער

ד''ר מיכאל שוחט
    20/05/2009

במכשירים החדשים להסרת שיער טיפול בלייזר או בקרן אור יכול לתת תוצאות דומות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער

שיר
    20/05/2009

אני התלבטתי הרבה זמן וקבלתי הרבה המלצות על לייזר (ברגליים ומשפעות) ובחרתי בלייזר ועשיתי את הטיפולים בפרופורציה ואחרי כמה טיפולים הבנתי שלייזר זה פתרון יעיל יותר (לפחות בשבילי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהתחלה חשבתי שזה מצחיק לשאול כאן

יעל
    22/05/2009

בגלל שהפורום מדבר על טיפולי לייזר. אבל הנה הרופא הפתיע אותי ואמר שזה אותו דבר. יפה. כל הכבוד על הכנות. אני הייתי ממליצה לך על לייזר. ועוד משהו חשוב, למרות שזה רגליים רגליים ידיים ידיים ולכולנו יש סוג של שיער עליהם, אז עדיין אנחנו שונים וכדאי לבדוק באופן אישי מול מישהו רופא או משהו שיבדוק ויגיד מה הכי עדיף. לא ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו