לופוס והסרת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לופוס והסרת שיער
    מיטל
    25/10/2009

שלום רב,
    אני בת 29, חצי שנה לאחר לידה שבעקבותייה התפרצה לי המחלה בעוצמה 6, עם מעורבות כיליתית.
    אני מטופלת בפרדניזון (התחיל ב 60 מ"ג וכרגע עומד על 40 מ"ג), סלספט 3 גרם ליום ועוד תרופות נוספות כגון: אספירין, אמלו, פלקוניל, טריטייס ואקטונל). לפני ההריון התחלתי טיפולי לייזר בחלקים שונים בגוף, בית שחי, מפשעות ורגליים. שאלתי אליכם היא האם אני יכולה להמשיך בטיפולים גם עכשיו בזמן שהמחלה עדיין פעילה? והאם ניתן להסיר שיער בלייזר מהפנים? או שיש דרך אחרת להסרה?
    אודה לתשובתכם,
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לופוס והסרת שיער

הוספת תגובה

• לופוס

ד''ר מיכאל שוחט
    26/10/2009

לא מומלץ להמשיך טיפול כשהמחלה פעילה ואת תחת טיפול הפרדניזון במיוחד באזור הפנים ניתן להסיר שיער בחוט מהפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, עוד שאלה אחת....

מיטל
    28/10/2009

באיזה שהוא שלב כן תהיה אפשרות? או שזה יורד מהפרק לגמרי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לופוס

ד''ר מיכאל שוחט
    31/10/2009

רק שהמחלה מאוזנת ללא סטרואידים ובאזורים שלא חשופים לשמש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו