שלום וערב טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום וערב טוב
    אור
    28/11/2009

יש לי כמו חורים קטנים כאלה רק בלחיים מתוצאה של אקנה ורציתי לדעת מה אפשר לעשות איתם איזה טיפולים יכולים לעזור ועוד שאלה בבקשה האם אפשר לעשות טיפולים לפני שנגמרו לי כל הפצעים בפנים או אפשר רק אחרי כאילו יש לי פצעים אבל כמו פעם ממש בודדדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום וערב טוב

הוספת תגובה

• צלקות

ד''ר מיכאל שוחט
    28/11/2009

ניתן עיי פילינג כימי או טיפולי לייזר מקומיים לשפר את מראה העור עדיף לטפל כשהפצעים חולפים ואולם לא תמיד הדבר אפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך שוב ד''ר מיכאל שוחט

אור
    18/12/2009

יש לי כמה שאלות בבקשה אני מאוד רציני ומקווה שתענה לי בהקדם בבבקשה קודם כל זה רצתי לדעת בבקשה אם אתה עושה את הטיפולים שהצעת לי?!אם כן אני כבר יצור איתך קשר ו...רציתי לדעת בבקשהכמה עולה טיפולים כאלה בערך אם אפשר ועוד משו בבקשה מתי אפשר לעשות תטיפול הזה ומתי לא?!אין לי כל כךה רבה פצעי בגרות כמו פעם אני שם משחה בלילה וזה עוזר ואני בן 21דרך אגב לידע כללי אשמח אם תענה לי על השאלות בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה

ד''ר מיכאל שוחט
    18/12/2009

אני מבצע את את הטיפולים במירפאה בתא ניתן לעבור את הטיפולים במידה והפצעים מינימליים לעיתים בלייזר יש צורך בסידרה של טיפולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו