טיפול לייזר בצלקות בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לייזר בצלקות בפנים
    מורן
    16/01/2010

שלום, אני בת 22 והתייעצתי עם רופא עור לגבי טיפול בלייזר לצלקות אקנה שטחיות, הרופא אמר לי שיש סיכוי שהטיפול ישאיר כוויות על הפנים שאלתי גם אם הטיפול שווה את הסיכון, ורציתי עוד חוות דעת מרופא אחר אם טיפול בלייזר (מכל סוג שהוא) שווה את הסיכון שישארו כוויות על הפנים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול לייזר בצלקות בפנים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    16/01/2010

ההחלטה אם הטיפול שווה את הכוויות שעשויות להישאר על הפנים היא החלטה שלך. עליך רק להבין כי אם אכן תשארנה כוויות ובעקבות כוויות אלו ישארו צלקות אזי התמודדות עם צלקות כאלו הינה בעיתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שלומית
    18/01/2010

אני עשיתי טיפול בפוטורגוביניישן בכפר סבא ממש מומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר

ד''ר מיכאל שוחט
    20/01/2010

במידה והטיפול מתבצע עיי רופא מומחה המיומן בטיפולי לייזר באזור הפנים הסיכוי לנזק שיגרם באזור המטופל הינו מינימלי ואולם טיפול בלייזר יכול להשאיר אדמומיות שתחלוף תוך מס ימים עד שבועות תלוי בסוג הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו