מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מ-ת-ו-ס-כ-ל-ת !!אלין30/01/2010
היי,
אני בת 23 ויש לי בעיה שמציקה לי מאוד.
אני באמת חושבת שאני אחת למיליון כי כל אחת ששאלתי אמרה לי בפירוש שהיא לא יודעת על מה אני מדברת ושהיא לא שמעה על דבר כזה מעולם.
אני מדברת על צמיחת שיער במצח..יש לי מצח מאוד קטן ולא מספיק שהוא קטן גם צומחות לי שם שערות שחורות בכל מקום אפשרי..אני מורידה שם עם שעווה אבל משום מה כנראה שאפילו להוריד בשקט עם שעווה אני לא יכולה כי השערות גדלות כאילו אני מגלחת אותן.זה מאוד מתסכל אותי..אני מסתובבת כל היום עם השיער על המצח וזה פשוט מכער אותי !!
מה אפשר לעשות בנידון? האם כל חיי אצטרך להשתעבד למריטת שערות משם? אני ממש נואשת ומחפשת טיפול שיכול להוריד אותן לצמיתות.
אשמח לקבל תשובה !! יסמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצח
ד''ר מיכאל שוחט30/01/2010ניתן לטפל בלייזר או באפילציה לשם דילול השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשה הקלה אך עוד כמה דברים ברשותך..
אלין31/01/20101. יש אפשרות "לעצב" קו מצח טבעי? בקו שממש מתחיל מאוזן אחת וממשיך למצח ומסתיים בקו אוזן השניה..סליחה על התאור המוזר, אין לי דרך יותר פשוטה לתאר זאת.
2. כשאמרת לדלל הכוונה לדילול משמעותי או שאני אהיה חייבת להתעסק עם שעווה שוב ושוב?
3. האם כדאי במצח קרן אור או לייזר ? אין סכנה שמדובר בקרבת העיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט31/01/2010ניתן לעצב את קו השיער ואולם מדובר במיספר טיפולים רב במידה וחובשים משקפי מגן אין בעיה בטיפולי לייזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה עם מצוקתך
ליאת31/01/2010אני סובלת מאותה בעיה, התסכול רב והדימוי העצמי כתוצאה מכך נמוך .
לאחרונה נחשפתי לתכשיר חדש יחסית אצל הקוסמטיקאית שלי, לא מדובר בעוד אחד מן המכשירים, כי אם בתכשיר אשר מעכב את הצמיחה ומדלל את הצמיחה באופן משמעותי, כך שבטווח של שנה בין 60% - 80% מן השיער אינו חוזר.
הוא מתאים לכל סוגי השיער ולכל גווני העור , כך שמבחינת פיתרון הוא פיתרון קל, בטוח , יעיל ואינו כרוך בכאב למעט השעווה שצריכה להתבצע בטרם מורחים את התכשיר.
אשמח לתת פרטים נוספים במידה ותגלי עניין. להערכתי, זהו הפיתרון המושלם...וזאת לאחר נסיונות כושלים עם המכשירים הקימים היום בתחום השרת השיער.
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע מחקו את ההודעה שלי?
אלין03/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)