הורדת כתם לידה בלייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת כתם לידה בלייזר
    חיים
    16/04/2010

שלום יש לי כתם לידה בירך ליד המפשעה
    רציתי לדעת אם אפשר להוריד דבר כזה בלייזר או לעשות על זה קעקוע? הלכתי לרופא של הכללית של פלסטיקה אבל הוא אמר שישאר לי צלקת ענקית בניתוח שאלתי אותי בקשר להורדה בלייזר והוא לא ידע בכלל מה זה. אני אשמח אם תוכל לתת חוות דעת ואם אתה חושב שאפשר להוריד את זה בלייזר ואיפה אפשר לעשות את זה או לקבל חוות דעת? בכלל אם אם הרופא בכללית לא יודע בכלל מה זה אז אני לא בטוח לאן ללכת.
    ועוד שאלה קטנה הבנתי שהלייזר בעצם מבהיר את המקום אז אם הלייזר מבהיר את המקום ואני משתזף או משהו אז המקום של הכתם ישאר בהיר ששאר העור יהיה שחום?
    אשמח לדעת מה לעשות אני הלכתי לאיבוד פה ואני מת להוריד את זה ולא יודע כבר למי לפנות
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת כתם לידה בלייזר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    17/04/2010

לצערי לא אוכל לסייע ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין למה קיים הפורום אם זאת התשוב

חיים
    18/04/2010

היו שם עוד כמה שאלות שהיית יכול לענות, שאם היית עונה כנראה גם הייתי בא לבדיקה אצלך, הדרך שבא ענית (וגם בדקתי על עוד שאלות שענית בפורום) מראה שיש לך פחות או יותר אותה תשובה ובגלל שאתה אפילו לא טורח לענות על השאלות לדעתי צריך להבין מישהו אחר שיעשה את העבודה פה בפורום ולא אחד שרק מנסה להביא אנשים למרפאה שלו אני יעשה בדיקה אבל אצלך רופא אחר ולא אצלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו