מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת כתם לידה בלייזרחיים16/04/2010
שלום יש לי כתם לידה בירך ליד המפשעה
רציתי לדעת אם אפשר להוריד דבר כזה בלייזר או לעשות על זה קעקוע? הלכתי לרופא של הכללית של פלסטיקה אבל הוא אמר שישאר לי צלקת ענקית בניתוח שאלתי אותי בקשר להורדה בלייזר והוא לא ידע בכלל מה זה. אני אשמח אם תוכל לתת חוות דעת ואם אתה חושב שאפשר להוריד את זה בלייזר ואיפה אפשר לעשות את זה או לקבל חוות דעת? בכלל אם אם הרופא בכללית לא יודע בכלל מה זה אז אני לא בטוח לאן ללכת.
ועוד שאלה קטנה הבנתי שהלייזר בעצם מבהיר את המקום אז אם הלייזר מבהיר את המקום ואני משתזף או משהו אז המקום של הכתם ישאר בהיר ששאר העור יהיה שחום?
אשמח לדעת מה לעשות אני הלכתי לאיבוד פה ואני מת להוריד את זה ולא יודע כבר למי לפנות
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן17/04/2010לצערי לא אוכל לסייע ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין למה קיים הפורום אם זאת התשוב
חיים18/04/2010היו שם עוד כמה שאלות שהיית יכול לענות, שאם היית עונה כנראה גם הייתי בא לבדיקה אצלך, הדרך שבא ענית (וגם בדקתי על עוד שאלות שענית בפורום) מראה שיש לך פחות או יותר אותה תשובה ובגלל שאתה אפילו לא טורח לענות על השאלות לדעתי צריך להבין מישהו אחר שיעשה את העבודה פה בפורום ולא אחד שרק מנסה להביא אנשים למרפאה שלו אני יעשה בדיקה אבל אצלך רופא אחר ולא אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)