נקודת חן קוסמטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן קוסמטית
    גל
    06/06/2010

שלום,
    יש לי נקודת חן בולטת למגע מעל התבור בגודל של 0.5-0.3 ס"מ. בבדיקת רופא היא נקודה שהסרתה תהיה אסתטית בלבד, מה שאינו ממומן על ידי קופת חולים (ואצל הרופא שבדק אותי הסרה תעלה כ1700 ש"ח!!).
    רציתי לדעת האם יש רופא פרטי שמבצע את ההסרה בסכום מועט יותר (אני סטודנטית!!) ואם ירד לי דם מהנקודה (לאחר שגירדתי אותה...- נחתכתי מסכין גילוח וגירד לי) קופת החולים עדיין יתעקשו לא להוריד לי אותה??
    אה וכמובן אם הסרה בלייזר מתאימה במקרה זה ואיך תיראה הצלקת לאחר מכן?
    תודה רבה!!
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן קוסמטית

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    10/06/2010

אשמח לסייע לאחר בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי מעולה!

גל
    11/06/2010

קבעתי תור לתחילת אוגוסט ורציתי לשאול כמה שאלות:
    אפשר להסיר את הנקודה כבר בתור הזה או שזה קודם כל ייעוץ?
    לאחר הסרת הנקודה, תוך כמה זמן אפשר להיחשף לשמש (במידה ואני מתכוונת לטוס לתאילנד באותו חודש)?
    קבעתי דרך האינטרנט את התור כתור פרטי- אם תאבחן כי יש צורך להסיר את הנקודה ולא מסיבה קוסמטית ניתן להעביר זאת תחת מכבי?

תודה רבה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    27/06/2010

1. כן
    2. כחודש.
    3. כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו