לייזר- שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לייזר- שאלה
    אנונימית
    23/08/2010

יש לי נקודות אדומות שחורות ברגליים בתוך העור כבר הרבה שנים (לא באופן פתאומי..) במקומות בהן צומחות השיערות. אך גם אם אני תולשת לגמרי את השיערה(שעווה או אפילו שערות בודדות באמצעות פינצטה), הנקודות שבתוך העור נשארות. מה הנקודות האלו יכולות להיות?
    בבדיקות שונות אמרו לי שיכול להיות שאלה שיערות שצמחו לכיוון השני. האם זה הגיוני שכל כך הרבה שיערות צומחות לכיוון השני? ואם לא מה זה יכול להיות?
    וכמובן- האם טיפול להסרת שיער בלייזר ברגליים יעלים את הנקודות?
    אשמח לתשובה , תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לייזר- שאלה

הוספת תגובה

• נק שחורוח

ד''ר מיכאל שוחט
    25/08/2010

יתכן שאכן מדובר בשיער הפוך במיקרים אלו טיפול הסרת שיער בלייזר או קרן אור יכול לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות

לינה
    01/09/2010

סבלתי מאותה בעייה, הייתה לי מציחה לכיוון השני והרגלים היו מלאות נקודות אדומות. אחרי שעשיתי טיפול להסרת שיער בקרן עור הנקודות נעלמו במשך הטיפול עכשיו כמעט ואין את אותן הנקודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו