מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה מאוד והתייעצותלירון11/01/2011
שלום :)
התחלתי כרגע טיפול להסרת שיער באזור הפנים והצוואר , מסביב לפטמות ופס בטן .
יש לי 2 שאלות:
1. לאחר הטיפול הראשון המכשיר לייזר לא הצליח לתפוס את כל השערות בפנים ובצוואר.. האם זה הגיוני ?? (אני רק בטיפול הראשון חייבת לציין)
ומה התהליך של הלייזר? אחרי שעושים את הלייזר השיער צומח מחדש ואז נושר?
2. אני צריכה לחכות שבועיים עד חודש בין טיפול לטיפול, הרופאה אמרה לי שבשום פנים ואופן לא לגלח את האזור בין הטיפולים כיזה פוגע, האם זה נכון? והאם ניתן לגזור או להוריד עם פינצטה, כי הדבר גורם לי לחוסר נוחות מוחלט גם בסביבת העבודה וגם בסביבת המשפחה שאני צריכה לחשוף את הפנים ..
אשמח לתשובה
תודה והמשך ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה מאוד והתייעצות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט22/01/2011ניתן לגלח את השיער ואולם המרווח בין הטיפוליים בדכ הוא מינימום 4 שבועות לאחר טיפול השיער נושר תוך מס ימים באזור הצוואר והפנים לעיתים יכולה להופיע צמיחה מוגברת של שיער במהלך סידרת הטיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)