מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימים וורידים ברגליים 2טלי22/10/2008
יש לי המון נימים ברגליים ואני רק בת 26 עדיין לא ילדתי, השאלה היא האם זה מסוכן לעבור טיפולי לייזר להעלמת נימים וורידים? יש שיטה מומלצת אחרת? האם טיפולי לייזר אלו מומלצים ואין מה לפחד מהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר לנימים
ד''ר אכי פרידמן02/11/2008ניתן לבצע טיפולי לייזר למטרה זו ללא חשש אולם הייתי מציע לפנות למומחה לכלי דם בכדי לאשר את האבחון.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות בפניםאני20/10/2008
יש איזשהו טיפול בצלקות לא שיוף אלה מילוי כלשהו שיראה אסטטי לבעלי עור שחום??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות בפנים
ד''ר אכי פרידמן02/11/2008קיימת אפשרות למלא צלקות שקועות בעזרת חומרי מילוי אולם יש צורך לבדוק כל נושא וכל מקרה לגופו.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגמנטציהיפה19/10/2008
איזה טיפול מומלץ והאפקטיבי ביותר לפגמנטיה ,כתמי שמש וגיל? לייזר? IPL? תודה יפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
ד''ר אכי פרידמן02/11/2008איכות הטיפול אינה תלויה במכשיר אלא במטפל העובד עם המכשיר.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון19/10/2008
שלום רב, יש לי בעיה של הסמקה חמורה. האם לייזר יכול לעזור? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן02/11/2008לא.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנאור15/10/2008
שלום רב, יש לי חורים וצלקות רבים בפנים כתוצאה מאקנה בילדות. כיום כבר לא יוצאים לי פצעים. ברצוני לקבל בבקשה מעט מידע על טיפול לייזר להעלמת הכתמים. למשל: האם זה מעביר לחלוטין את הכתמים, כמה אחוז שיפור במצבי יהיה, כמה טיפולים צריך, וכמה עולה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות בפנים
ד''ר אכי פרידמן02/11/2008לצורך מענה על שאלותיך עלי לבדוק אותך ולראות את מצבך.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן12/10/2008
שלום רב, האם ניתן להסיר שיער בהפין והאשכים בלייזר? האם זה לא מסוכן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר אכי פרידמן14/10/2008ניתן.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזררוחה05/10/2008
שלום !!! אני בת 37 עוברת הסרת שיער בלייזר באיזור הפנים , לאחר כ- 3 טיפולים נוכחתי לדעת כי הטיפולים גורמים לי לפצעים אדומים ומוגלתיים המזכירים פצעי בגרות , שאלתי היא האם יכול להיות מצב כזה בהסרת שיער ? איך עלי לנהוג בהמשך ? ברצוני לציין כי איני סובלת מפצעים כאלו בדרך כלל . אשמח לתשובה מהירה . תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער
ד''ר אכי פרידמן07/10/2008פצעים כפי שאת מתארת נובעים בד"כ מצמיחה "הפוכה" של השיערות אל מתחת לעור. נסי להשתמש במשחה אנטיביוטית טרום ולאחר הטיפול בהסרת שיער.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טריניטי או תרמאז'לילי05/10/2008
שלום ד"ר אכי. רציתי לברר לגבי מכשירים אלה או אחרים המבצעים הרמת פנים. אני בת 40 ומצב הפנים הוא כזה שמתחילה נפילה עדינה שמתבטאת בצידי הסנטר, הזרקתי חומרים לקמטים בצידי הפה אולם הנפילה של העור, עדינה מאוד אבל קיימת. אין לי קמטים או כתמי עור. השאלה האם אתה מכיר מכשיר שמבצע הרמה קלה ולכמה זמן מחזיק הטיפול. כמו כן אם ידוע לך מה העלות אשמח לשמוע. תודה לילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור מראה הפנים
ד''ר אכי פרידמן07/10/2008קיימים מספר מכשירים מלבד אלו שהזכרת לעיל לשיפור מראה הפנים אולם יכולתם של המכשירים להגיע לתוצאות זהות כפי שעשויות להתקבל מניתוח מתיחת הפנים הינה מוגבלת.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציהאחת24/09/2008
בחודשים האחרונים אני סובלת מפיגמנטציה בבית השחי זה מעולם לא קרה לי האם יש דרכים ךטיפול או טישטוש? וממה זה עלול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה
ד''ר אכי פרידמן24/09/2008הדבר עשוי לנבוע מרגישות לתכשירים קוסמטים (דוגמאת דורדורנט) ניתן לנסות חומרי הבהרה עדינים בתקופות החורף ובהנחיית רופא ככלל כיוון שאזור זה הינו איזור מוסתר כדאי לחשוב על האופציה להשאירו כמו שהוא.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורידים ברגלייםנטלי20/09/2008
שלום אני בת 20 ובעלת עור בהיר מאוד ו"שקוף" ורואים לי את כל הוורידים ברגליים (לא בולטים החוצה, פשוט וורידים ורודים וסגולים שמכסים חלקים מהרגל)). התופעה בולטת מאוד ומפריעה לי לכן רציתי לדעת איך הלייזר פועל כדי להסיר אותם והאם זה לצמיתות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור!!
ליאת בן אברהם22/09/2008ליאת לייזר הינו הליך מסוכן, אני יודעת בודאות שדיקור סיני עוזר מאוד בהעלמת ורידים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים
ד''ר אכי פרידמן24/09/2008לייזר הורס את כלי הדם הנ"ל אולם התופעה עשוי לצוץ שוב היות ומדובר בתהליך שבעיקרו הינו גנטי.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי בגוון העורחסוי17/09/2008
יש לי שינוי בגוון העור במקומות מסוימים לדוגמא הפנים והידים שלי כהים מהמרפק והלאה (גם בגלל השיזוף) אבל הידיים מהמרפק כלפי מעלה בהירות אזור החזה והמחשוף בהיר (אני לא הולכת חשוף) הרגליים גם בהירות ואילו מכיוון הבטן מטה העור מתכהה והמפשעות גם כהות וכן בצד הבטן יש לי כתם מוזר ומפוזר שלא נראה לי צלקת רציתי לדעת אם יש אפשרות לטפל בזה הנושא מאוד מפריע לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוון עור
ד''ר אכי פרידמן17/09/2008עלי לבדוק את מצבך לצורך מתן עצה.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות פתוחות בפניםיעלי16/09/2008
מה ניתן לעשות העור נראה מחוספס מלא בחורים קטנים בגודל של ניקוב סיכה מה ניתן לעשות זה נראה גרוע במיוחד באור יום כשהשמש על הפנים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקבוביות
ד''ר אכי פרידמן17/09/2008בעקרון גם ע"י שימוש בתכשירים לא ניתן לשנות את מבנה העור והנקבוביות.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורן15/09/2008
שלום רב, לפני כחמש שנים הוציאו לי 3 נקודות חן מהגב לבדיקה. הן יצאו לא סרטניות. באחד מהמקומות של הנקודות חן נוצרה צלקת גדולה, עגולה ומגעילה. האם טיפול ליזר יכול להעלים אותה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר לצלקת
ד''ר אכי פרידמן24/09/2008טיפול בלייזר עשוי לשפר את מראה הצלקת.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערע.10/09/2008
שלום אני בן 23 ואני מטופל במכון להסרת שיער כבר קרוב ל 3 שנים ..אני עושה הסרת שיער באזורים:גב כתפיים חזה ובטן..אני כבר אחרי טיפול 16 בערך..וירדו לי רק 40% מהשערות בערך..האם זה נורמאלי?אני כבר מיואש מהטיפולים..אמרו לי לעשות הפסקה של חצי שנה בגלל שזה לא בריא לעור..ואמרו שאסור לגלח...אני יודע שיש טיפול שהוא לא טוב כלומר הוא יכול להעיר שערות רדומות..איך אדע אם הטיפול שעושים לי יעיל..לאיזה רמת חום של המכשיר אני אמור להגיע כרגע בטיפולים מתקדמים..אני מטופל במכשיר לייט-שיר..
ד''ר אכי פרידמן24/09/2008במידה והגעת להסרה של כ-40% לדבריך, אתה מתקרב אל סף ההצלחה המקסימלי. רצוי היה להכינך מראש לעובדה שבאזורים מסוימים לדוגא שכמות הצלחה טיפולית נעה סביב 60%.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהע.07/09/2008
שלום, העור שלי בפנים שומני מטבעו, וצובר הרבה נקודות שחורות.. פעם בכמה זמן מומלץ לעשות פילינג לפנים, הכוונה היא לפילינג רגיל למדיי, של מריחת מסיכה על הפנים וגירודה לאחר מכן. יותר מפעם בשבוע זה יותר מדיי? (אני לא רוצה לגרום להתייבשות העור וקמטים לאחר מכן) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
ד''ר אכי פרידמן08/09/2008רצוי להתחיל בתדירות של פעם בשבועיים ולבחון את התוצאה לאחר תקופת מה.
ד"ר אכי פרידמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)