בבקשה עזרה מאוד מבולבלת

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה מאוד מבולבלת
    מקווה לטוב
    28/06/2011

חדשה כאן, היה נידמה לי שאחרי הסערה התקשורתית שקרתה בחול חוקק חו חדש הממומן מלא ע"י הקופה, אני במכבי ואכן קיבלתי אישור לכך, הבנתי שאפשר לקבל תרומת ביצית מנשים בארץ שעוברות טיפולי פוריות בעצמן, לעומת זאת אני רואה שהפורמים מלאים בעצם בטיפולי תרומת ביצית בחול כפי שהיה לפני שחוקק החוק בישראל, ומכאן נובע הבילבול שלי רופאים אנא עשו לי סדר בבלגן:
    האם רופא פיריון לתרומת ביצית מטעם הקופה יוכל לטפל בי?
    והאם ניתן אכן לקבל תרומת ביצית מנשים בארץ שעוברות טיפולי פיריון והיכן זה נעשה ? למי עלי לפנות? תודה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה מאוד מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה מאוד מבולבלת - תגובה

ד``ר יובל בדולח
    30/06/2011

הבה ואעשה סדר:

עד לפני זמן לא רב, אמנם החוק התיר 2 אופציות:
    1. תרומת ביצית בחו"ל
    2. תרומת ביצית ממטופלת אנונימית שעוברת בעצמה IVF ומוכנה לותר על מספר ביציות. אופציה זו כמעט אינה מתרחשת בארץ, מסיבות שונות.

לפני מס' חודשים עבר חוק תרומת ביצית המאפשר לתגמל תורמת אנונימית בארץ וקבל את ביציותיה לתרומה (כפי שנעשה בחו"ל). הבעיה היא שהמחוקק לא נתן את דעתו לאיך בדיוק זה יתבצע (מי מממן? כיצד תתוגמל התורמת? כיצד יבטיחו שהתורמת והנתרמת אינן קרובות? איזה מנגנון יפקח על כך ומי הועדה שתאשר כל תורמת-נתרמת?).

בסופו של דבר, להערכתי זה יתקיים, אך אם זמנך דוחק- עצתי הפרקטית - בררי על תרומה בחו"ל.

דר. בדולח הדסה הר הצופים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! נתת לי בבירור תמונת מצב

מקווה לטוב
    30/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו