מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת ביצית....הייהופ29/06/2011
אני בת 33
בשנת 2009 ילדתי את בתי ללא טיפולים !
לאחר הלידה המחזור נעלם כלא היה .... לאחר שנה + התחילו גלי חום קשים ומבדיקה התברר כי
LH - 58
FSH - 93
prolactin – 52
TSH - 2.56
קבלתי פרוגיליטון למשך חודשיים... הנתונים ירדו פלאים (אך הבדיקה בוצעה בהשפעת הפרוגיליטון)
TSH - 2.68
LH – 5.7
FSH – 11.8
prolactin – 2.1
במשך 6 חודשיים לאחר מכן הייתה ווסת סדירה שהתחילה "לגמגם" ונעלמה. חזרתי שוב על הבדיקות
TSH - 3.75
prolactin – 72
LH – 44.4
FSH - 79
לפני חודש חזרתי שוב על הבדיקות :
prolactin – 82
LH – 45
FSH - 67
הייתי אצל רופא 1 שאמר לי "חבל לבזבז את הזמן" – תרומת ביצית .
הייתי אצל רופא 2 שאמר : "אולי רופאים אחרים יעקמו את האף ..." והמליץ לי לקחת פרוגליטון במשך חצי שנה ולנסות להיכנס "ספונטני" להריון בעזרת ביצית ש"אולי" תבצר .
אמר כי היו לו מספר מקרים שהצליחו, למרות הנתונים הגבוהים (כי פוקס אחד כבר היה לי ...) .
אני ממש לא בעניין של לחיות באשליות ולבזבז את זמני .
האם אם נתונים כמו שלי, יש לי סיכוי לביציות משלי ?
האם אני מבזבזת את זמני בלקיחת פרוגליטון ?
והאם הפרוגיליטון באמת יכול לעשות קסמים לנתונים שלי ?
מבולבלת ...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית.... - תגובה
ד``ר יובל בדולח30/06/2011שלום והיי הופ...
על פי הנתונים שמסרת, הסיכוי להרות ספונטנית אמנם קטנים ביותר. לטובתך - הגיל. אנו יודעים שלמרות FSH גבוה, נשים צעירות בכ"ז, לעיתים הרות.
הייתי מציע לבצע גם בדיקת AMH שהוא מדד רגיש יותר לפוטנציאל הפריון מ- FSH.
בכל מקרה, כדאי לדבבר פנים אל פנים.
בהצלחה - דר. בדולח, הדסה ה"צ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)