לד"ר יובל עזרה ויעוץ לבדיקה amh

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• לד"ר יובל עזרה ויעוץ לבדיקה amh
    עמק יזרעאל1
    09/07/2011

אני בשנות ה40 אחרי 2 הפריות לא יוצלחות ביצית אחת שלא הופרת המון הורמונים. הומלץ לי על תרומה. עברתי לבית חולים אחר והבדיקות בסדר אבל הfsh עלה עכשיו 14.8 אני מאוד רוצה לנסות שוב הפריה למרות שהסיכוי קטן מאוד וגם שם המליצו תרומה הרופא שלח אותי לבדיקה amh כדי לבדוק. מה אתה אומר כדאי יש סיכוי. או לעזוב וללכת לתרומה. איפה עושים את הבדיקה בצפון. אבל בבקשה תן לי עצה מה כדי לעשות האם לעשות את הבדיקה תודה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר יובל עזרה ויעוץ לבדיקה amh - תגובה

ד``ר יובל בדולח
    10/07/2011

שלום רב,

בדיקת AMH נותנת תחזית טובה יחסית לגבי התפקוד השחלתי (יותר מדויקת מ- FSH). אינני יודע היכן מבוצעת הבדיקה בצפון. בירושלים - בבי"ח שערי צדק. נסי לברר במרכז חורב בחיפה.

לגבי השאלה האם ללכת לכיוון תרומה - יש לראות איך היתה התגובה השחלתית שלך במחזורי ה- IVF, גילך, וכו' - לצורך כך צריך רופא לראות את כל התמונה על מנת לתת המלצה מושכלת.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו