מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוקל תרומת ביציתאמא אחת10/10/2011
שלום,
בת 41, יש לי בת שילדתי בגיל 38, אחרי IVF. כל הטיפולים היו לא בגלל שהיו בעיות פוריות (הכל היה תקין ולא הצלחנו להרות רגיל).
כבר שנה שמנסים להרות שוב, והפוריות שלי פשוט בתהיךף קריסה מהיר. או שאין ביציות, או שהן לא טובות.
אני מקבלת כבר הרבה שנים אלטרוקסין, עקב תת פעילות של בלוטת התריס. בעבר זה לא הפריע לי להרות (הייתי כמה פעמים בהריון, ורק הריון אחד הצליח, השאר הסתיימו בשלבים שונים, מסיבות שונות).
1) יכול להיות שהשינוי בפורמולה של אלטרוקסין גרם לצניחה החופשית של הפוריות שלי?
2) האם ייתכן שהטיפולים שעברתי במשך 4 שנים, עם הפסקות להריונות, ובשנה האחרונה כמות מקסימלית של הורמונים - זה אחד הגורמים לירידה בפוריות?
3) האם השינוי באלטרוקסין יכול לגרום לכישלון טיפול גם מתרומת ביצית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולציה חדשה של אלטרוקסין
עפרי11/10/2011גם אני מיועדת לתרומה בנובמבר דרך הדסה, סובלת מתת פעילות ומתופעות לוואי קשות ככל הנראה מהפורמולציה החדשה של האלטרוקסין, כולל בדיקות TSH לא תקינות ממאי השנה. מה ניתן לעשות כדי שלא יפגע התהליך??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורמולציה חדשה של אלטרוקסין - תגובה
ד``ר יובל בדולח14/10/2011ראי תשובה קודמת.
אם בלוטת התריס עדיים אינה מאוזנת - כדאי לפנות למומחה לאנדוקרינולוגיה.
בהצלחה,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקל תרומת ביצית - תגובה
ד``ר יובל בדולח14/10/2011שלום,
עקרונית הכל יתכן, אך הסבה הסבירה ביותר לירידה בפוריות היא הגיל.
איזון בלוטת התריס אינו צריך להוות בעיה משמעותית - בדר"כ רופא המשפחה מסוגל להתגבר על כך.
בהצלחה,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)