שוקל תרומת ביצית

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שוקל תרומת ביצית
    אמא אחת
    10/10/2011

שלום,

בת 41, יש לי בת שילדתי בגיל 38, אחרי IVF. כל הטיפולים היו לא בגלל שהיו בעיות פוריות (הכל היה תקין ולא הצלחנו להרות רגיל).

כבר שנה שמנסים להרות שוב, והפוריות שלי פשוט בתהיךף קריסה מהיר. או שאין ביציות, או שהן לא טובות.

אני מקבלת כבר הרבה שנים אלטרוקסין, עקב תת פעילות של בלוטת התריס. בעבר זה לא הפריע לי להרות (הייתי כמה פעמים בהריון, ורק הריון אחד הצליח, השאר הסתיימו בשלבים שונים, מסיבות שונות).

1) יכול להיות שהשינוי בפורמולה של אלטרוקסין גרם לצניחה החופשית של הפוריות שלי?
    2) האם ייתכן שהטיפולים שעברתי במשך 4 שנים, עם הפסקות להריונות, ובשנה האחרונה כמות מקסימלית של הורמונים - זה אחד הגורמים לירידה בפוריות?
    3) האם השינוי באלטרוקסין יכול לגרום לכישלון טיפול גם מתרומת ביצית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקל תרומת ביצית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורמולציה חדשה של אלטרוקסין

עפרי
    11/10/2011

גם אני מיועדת לתרומה בנובמבר דרך הדסה, סובלת מתת פעילות ומתופעות לוואי קשות ככל הנראה מהפורמולציה החדשה של האלטרוקסין, כולל בדיקות TSH לא תקינות ממאי השנה. מה ניתן לעשות כדי שלא יפגע התהליך??
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורמולציה חדשה של אלטרוקסין - תגובה

ד``ר יובל בדולח
    14/10/2011

ראי תשובה קודמת.
    אם בלוטת התריס עדיים אינה מאוזנת - כדאי לפנות למומחה לאנדוקרינולוגיה.

בהצלחה,

דר. בדולח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוקל תרומת ביצית - תגובה

ד``ר יובל בדולח
    14/10/2011

שלום,

עקרונית הכל יתכן, אך הסבה הסבירה ביותר לירידה בפוריות היא הגיל.
    איזון בלוטת התריס אינו צריך להוות בעיה משמעותית - בדר"כ רופא המשפחה מסוגל להתגבר על כך.

בהצלחה,
    דר. בדולח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו