טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתאריך ה - 4/10 עברתי החזרה של תרומת ביצית ומאז ועד ה - 24/10 החלטתי להישאר בבית, לנוח ולא ללכת לעבודה (אני עובדת בגן ילדים), וב - 25/10 החלטתי ללכת לעבודה ולנסות לעבוד חצי משרה (וזה אחרי שהרופא נשים אמר לי כמה פעמים שהוא ממש לא חושב שאני צריכה שמירת הריון), ובאותו היום שעבדתי, בערב גיליתי שיש לי הפרשות קלות, אחת אדומה והשאר חומות ויום למחרת זה עבר (אני בהריון בשבוע ה - 5).
1. האם אתה חושב שההפרשות נבעו מזה שהלכתי לעבודה או שאין בכלל קשר?
2. האם אתה חושב שאני צריכה להישאר עוד קצת בבית או ללכת לעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
א. ההפרשות אינן קשורות בכך שהלכת לעבודה - אל תייסרי את עצמך. איננו יודעים על קשר ברור בין עבודה לדמם בהריון. ב. מצד שני - בודאי לא תזיק לך מנוחה ורגיעה נפשית בתקופה זו, בהתחשב במורכבות הטיפול וב - STRESS שאת שרוה בו. לגיטימי בהחלט לבקש חופש למספר ימים נוספים!
בהצלחה,
דר. בדולח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד