מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אחרי החזרת מוקפאים תרומת ביציתנטע06/02/2012
ושוב כישלון העוברים היו יפים מאוד לא עבדתי הפסקתי לעשן מזון בריא אכלתי שילבתי דיקור לפני הטיפול אז מה עוד צריך לעשותתתתתתתתתתתתתת מגיע לי אקסטרה 3 ביציות השאלה האם אני אנסה או אבדוק למה זה לא מצליח ? באמת אני עייפההההההה כבר. סורי על הבכינות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרת מוקפאים תרומת ביצית - תגובה
ד``ר יואל שופרו12/02/2012שלום נטע
מצטער לשמוע.
לאחר אי הצלחת מספר טיפולים כדאי לבצע את הבירור הבא:
קרישיות יתר לנתרמת
היסטרוסקופיה
פיפל במחזור דמה
וידוא שהקריוטיפ של התורמת ושל מקור הזרע (בן זוג או תרום) תקין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יואל שפרו תודה רבה רבה
שרונה12/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר שופרו
שרונה12/02/2012את כל ההמלצות שהמלצת לי לעבור
משום מה לא ביקשו מיני לעבור
מימי אני מבקשת את הבדיקות ??...
מהרופא נשים או מהרופא שאני מטופלת בתרומת ביצית
אציין שהרירית שלי 9 בדרך כלל
יש לי הדבקויות וציסטה די גדולה
בעקבות ההפריות שעברתי
פיפל במחזור מדומה
היסטרוקופיה לא עברתי קרישות דם ביצעתי בדיקה והיתה תקינה
עברתי כריתת חצוררה זה קשור
סליחה על הבורות
ותודה רבה רבה פקחת את עיניי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר שופרו - תגובה
ד``ר יואל שופרו18/02/2012שלום נטע
את ההפניות מבקשים מהרופא המטפל, אשר יברר בדיוק אם (אולי) לא ביצעת חלק מהבדיקות בעבר.
חצוצרות- כדאי לברר מה מצב החצוצרה השניה- אם היא מלאה נוזל (הידרוסלפינקס) כדאי לנתק או לכרות.
הדבקויות- אם בבטן- לא רלוונטי. אם תוך רחמיות- יאובחנו בהיסטרוסקופיה ואז כדאי להפריד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שופרו תודה רבה עזרת לי מאוד
נטע19/02/2012להבין ולדעת מה אני צריכה לבקש מהרופא שאני מטופלת!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)