לצערי גם הטיפול הזה לא הצליח יש לי

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• לצערי גם הטיפול הזה לא הצליח יש לי
    שרונה
    22/07/2012

הדבקויות ונוזל בדוגלס צי'סטה בכניסה לרחם לפי האולטרא' האחרון. השאלה אך אני יכולה להגדיל את הסיכוי אולי צריכה לנקות את ההדבקויות לפני הטיפול הבא??? מי מטפל בהדבקויות??? רק מלחשוב לטוס עוד הפעם למקום הזה שהוא קייב בא לי למות!! מה עושים?????????????....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לצערי גם הטיפול הזה לא הצליח יש לי - תגובה

ד``ר יואל שופרו
    23/07/2012

פונים לרופא המטפל ומבקשים לודא שהגורם הרחמי הוא תקין. אם יש חצוצרות מלאות נוזל מומלץ לכרתן או לנתקן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך זה יכול להיות שעושים החזרת עוברי

טלי
    24/07/2012

ם ולא אומרים למטופלת תעצרי האולטרא-סאונד לא תקין אך?????? אני לא ממשיכה בשום פנים ואופן איתם!!!!! העיקר את הכסף מקבלים לפני בכלל שמדברים איתך ממש מצער .סילחה ככה שאני כותב מילים כאלה ... אתם יודעים לאיזה בית חולים אני מתכוונת מפאת המצפון אני לא מפרסמת. תודה על הכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו