טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 43.5 בהריון מתרומה(תורמת בת 30) תוצאות הבדיקה nt nuchal tras.... 1.21 nt nucahl 1.80 papa 018-mom truncated to 0.2 mom int risk free betta hcg 1.37 59.5 free betta hcg metranl age related rist 1:840בהמךש כתוב הסיכום חושב עפ' גיל האשה במועד שאיבת הביציות. זהו הסיכום הסטטיסטי ללידת תינוק עם תסמונת דאון לפי גיל הנבדקת (אינני יודעת למי הכוונה לי או לתורמת) 1:150 (תוצאה זו נראית לי משונה) הסיכום חושב עפ' גיל האשיה במועד השאיבה trisony 18 rist 1:8400 מה אומרים הנתונים?תודה לכם וצר לי כי יצאה שאלה ארוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הגיל בעת השאיבה הוא גיל התורמת וזה הגיל שקובע את הסיכון מטמי צנעת הפרט לא כותבים שמדובר בביצית תורמת, הרי עקרונית אם היה מדובר בעובר מוקפא ישן שלך זה היה אותו הדבר בדיוק בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד