מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעזרתכםשלי18/12/2012
אני לפני החזרת עוברים טריים בעוד כשבוע.
טיפול ההכנה שלי החל לפני כשבועיים- 3 פרוגינובה.
במהלך הטיפול הרירית התפחתה באיטיות יותר מאשר בטיפולים רגילים,מה שהיה מוזר לי.
בעקבות זאת התחלתי עם 1 אסטרופם וגינלי בנוסף. ואכן ה E2 שילש את עצמי, והרירית התחילה להדביק פערים והייתה שלשום 9 (E2-16000+פרוג-1.3) וכן נצפה זקיק 17 מ"מ.
בעקבות זאת התבקשתי להוסיף צטרוטייד.
יומיים אח"כ שזה היום אלו התוצאות:
רירית- 8.3. זקיק-18 מ"מ. דם עדיין אין לי.
ושאלותיי:
א. מדוע הרירית צמחה לאט יותר מאשר בלי פרוגינובה?
ב. איך קורה שהרירית נסוגה מ9 מ"מ ל8.3?
ג. הזקיק ממשיך לגדול,לאט אבל בטוח- האם זה אומר שלא מושג דיכוי ביוץ?
ד. איך בעצם אמור הצטרוטייד לבוא לידי ביטוי? להעלים הזקיק? לעצור גדילתו?
ה. מה משמעות התוצאות נכון לעכשיו עם רירית נסוגה וזקיק די גדול? איך אוכל לסחוב עוד שבוע עד להחזרה ולגדל הרירית ולעכב הביוץ? האם אפשרי? האם אני בדרך הנכונה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרתכם - תגובה
ד``ר יואל שופרו18/12/20121. ייתכן בהחלט שאת צריכה יותר אסטרוגן על מנת להצמיח את הרירית
2. כנראה הבדל מדידה. אם לא דיממת הרירית לא נשרה.
3. צטרוטייד עובד ומונע גדילת זקיק לקראת ביוץ רק אם הזקיק אינו עובר 14 מ"מ. המקרה שלך חריג אך יתכן והצטרוטייד לא ימנע ביוץ. מה שכן- ברגע שמוסיפים פרוגסטרון (נקבע ע"פ דיקור התורמת) זה כבר לא משנה- חשוב שלא תבייצי עד אז.
4. לא בטוח שתצליחי- יש לקיים מעקב הדוק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)