תרומת ביצית - מה קורה אם נוסעים

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית - מה קורה אם נוסעים
    מירב
    17/01/2013

ובמקום עצמו (בחו"ל) מתברר שאין תורמת תואמת את נתוניי, עיניים כחולות,, מראה בהיר. האם אני יכולה לסרב/ להתחרט, ולדחות הטיפול? בחו"ל עצמו? או יודיעו לי מראש בארץ? כך שהכסף לא יילך לאיבוד. (ה-30,000 אלף שזה עולה לתרומה). שלא יווצר מצב שבלית ברירה אצטרך להסכים לתרומת שחורה נניח, במעמד זמן אמת.. (בהנחה שלא יחתימו אותי על כלום מעין זה...).

יש מצב כזה? מניחה שרופאים בארץ יודעים מראש על נתוני התורמת, כך שאוכל להתאים גם זרע תורם.

(גם זרע יכול להיאזל.. בזמן אמת כשאני באה לקחת אותו). אבל בנסיונות IVF למבוגרות הביצית העצמית ידועה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית - מה קורה אם נוסעים - תגובה

ד``ר יואל שופרו
    19/01/2013

שלום

בתכנית הדסה התאמת התורמת לנתרמת נעשית מראש, על פיה קוים כלליים שמסרה הנתרמת. הביציות נשאבות לפני הנסיעה. במקרה הנדיר בו תורמת מתחרטת או אינה מגיבה לטיפול ההורמונלי, מוצעת תורמת אחרת במידת האפשר, אך לא חייבים לקבלה. כל זה לפני הנסיעה כמובן.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו