מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הסיבה שאי אפשר לייבא עובריםסופי19/03/2013
מצ'כיה, הינה כי בצ'כיה אין רישיון לייצא עוברים, או משרד הבריאות אצלנו אינו בשת"פ עימם בנושא? כך שאין סיכוי בכלל לא ליסוע (אם בוחרים במסלול הדסה)?
לבד מאוקראינה, קפריסין, ספרד? שבהם יש ייצוא עוברים לארץ?
נ.ב. - האם עודף משקל לעניין הטיפולים, נחשב כ-6 ק"ג, מעל ה-BMI האישי? או שזה תחום סביר עדיין לא להוות כשל להצלחה (IVF כרגע).
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הסיבה שאי אפשר לייבא עוברים - תגובה
ד``ר יואל שופרו22/03/2013אפשר בהחלט לייבא עוברים מוקפאים מצ'כיה, באישור שני משרדי הבריאות. בתכנית הדסה זה מתאפשר ומבוצע כמעט כל חודש.
עודף משקל קל אינו מפריע משמעותית להצלחת טיפולי הפריה חוץ גופית כלשהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... וייבוא טריים...? לא מתאפשר?
סופי24/03/2013תודה על המענה דר' שופרו!
1) אני מבינה שאין אתם מאמינים/עוסקים בלייבא ע. טריים? (לכן צריך ליסוע)
2) ולאור מחקרים אחרונים (כפי שרופא עדכן אותי), יש הצלחה עם מוקפאים באותה מידה. וזה מיתוס "לפחד" ממוקפאים.
3) לאלו שנשארות בארץ בייבוא מוקפאים, האם רופא בחו"ל מודע לנתוניי ע"ס טופס בקשה שאני ממלאת "מה אני רוצה בנתוני התורמת" ? הרי הוא לא רואה אותי פיזית. (הזרע מתורם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... וייבוא טריים...? לא מתאפשר? - תגובה
ד``ר יואל שופרו08/04/20131. נכון, הטלטול פוגע בהם.
2. נכון מאוד.
3.בודאי
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)