מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת ביציתיולי12/10/2013
אשמח לקבל עזרה...
אני מעוניינת לתרום ביצית.
לאן אני יכולה לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי
מירב25/11/2013אני נמצאת בצומת דרכים אקוטי שיקבע האם פניי לשאיבה או לתרומת ביצית ונשלחתי ע"י רופאי לבצע פרופיל הורמונלי. ידוע הוא כי את הבדיקה יש לבצע בין היום ה- 2 ל-5 של הווסת. אני נתבקשתי לבצע את הבדיקה ללא קשר לווסת (לא מקבלת ללא התערבות )
ואני תוהה האם לתוצאות המתקבלות בבדיקה כזו יש משמעות והן תוכלנה להאיר ולתת מענה לשאלה שאיבה או תרומה?
אודה מקרב לב למענה מהיר
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמונלי - תגובה
ד``ר יובל בדולח25/11/2013שלום רב.
לפי רמת האסטרדיול יוכל הרופא לודא ששאר הבדיקות המעידות
על הפעילות השחלתית, נלקחו במועד נכון.
ניתן לבצע בדיקת דם נוספת ששמה AMH
(ואינה מבוצעת בכל קופות החולים), בכל שלב של החודש והיא תסייע
לברר מה מצב ה״רזרבה השחלתית״ ולהחליט לאן כדאי להמשיך.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה אבחנתית
מירב06/12/2013שוב שלום. תודה על המענה לשאלתי הקודמת ובהמשך לה כחלק ממחזור הברור שאני עושה בימים אלה, נאמר לי שישנו הבדל בין צילום רחם וביפסיה של רירית הרחם לבין היסטרוסקופיה אבחנתית . נשמע לי תמוה האם אכן יש הבדל? האם ישנן כמה שיטות לעשות צילום רחם וביופסיה של הרירית שרופאי קופות החולים לא מבצעים ? אשמח לשמוע את תשובתכם כי אני מרגישה שדיס האינפורמציה בנושא מרקיע שחקים ונעשה משיקולים זרים של רופאים פרטיים...תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
ד``ר יובל בדולח06/12/2013שוב שלום,
יש 2 שיטות עיקריות בשימוש להדגמת חלל הרחם: צילום רחם והסטרוסקופיה - לכל אחת יתרונות וחסרונות. בצילום רחם מדגימים גם את החצוצרות- מה שלא ניתן לעשות בשיטה השניה.
השאלה היא לצורך מה מעוניינים בהדגמה זו. יש להתאים את הצורך לבדיקה.
בכל מקרה, בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)